naar top
Gemeente Dendermonde

Les frères Colle

  • Concert
Dit is een UiTPAS Dendermonde evenement.

Info

De Franse gebroeders Colle zijn geboren uit een basdrum en een snaardrum en trommelen dus al van kleins af aan. Met ‘Drum Brothers’ serveren ze ons een originele, wervelende en muzikale voorstelling vol humor. Ze vermengen verschillende disciplines zoals acrobatie, jongleren, percussie en opzwepende muziek. Daarbij geeft Clément de tijd aan, komt Cyril op tijd en is Stéphane er steeds op het verkeerde moment.Alles staat in het teken van percussie in de wereld van de gebroeders Colle, maar daar houdt het niet op. Doedelzak, fluit en gitaar passeren de revue terwijl allerlei voorwerpen zoals bowlingkegels en paraplu’s in het rond vliegen.

De voorstelling is voor de eerste keer in Vlaanderen te zien!
Geschikt voor jong en oud vanaf 6 jaar. 

Clément, Cyril en Stéphane Colle (spel, percussie, muziek), Eric Bouvron (regie)Deze voorstelling kadert in een samenwerking met Toernee Mondial. 

Wanneer

  • Vr 12 april 2024
    Vanaf 19 u.

Prijs

€ 20.00 (Vriendenprijs (met code) - 18,00 euro, Jongeren - 26 jaar - 18,00 euro, Nieuwe inwoner (2x zelfde code invoeren aub) - 10,00 euro, UiTPAS kansentarief Regio Dender - 1,5 euro, Kansentarief met UiTPAS Dender - 1,5 euro)
Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Waar

Belgica Theater
Kerkstraat 249200 Dendermonde

Contact

Telefoon
+32 (0)52 20 26 26
E-mail
info@ccbelgica.be
Website
https://www.ccbelgica.be/

Organisatie

Cultuurhuis Belgica