JazzBATTAKLANG 2017

  • Concert
Op 28 mei staat de omgeving van het Jazz Centrum Vlaanderen weer helemaal in het teken van swing, blues en old style jazz. Een aantal namen? Helemaal uit New Orleans komt de onovertroffen blueszangeres en fingerpicker Del Rey. Uit Luik en Brussel ontvangen we opnieuw het geweld van Big Noise, zonder twijfel 's lands meest energieke oude stijl-jazzband. Uit Gent is er dan weer Lester's Blues, ...

Info

Op 28 mei staat de omgeving van het Jazz Centrum Vlaanderen weer helemaal in het teken van swing, blues en old style jazz.

Een aantal namen? Helemaal uit New Orleans komt de onovertroffen blueszangeres en fingerpicker Del Rey. Uit Luik en Brussel ontvangen we opnieuw het geweld van Big Noise, zonder twijfel 's lands meest energieke oude stijl-jazzband. Uit Gent is er dan weer Lester's Blues, het gloednieuwe project van saxofonist Tom Callens. Hij bracht de beste muzikanten samen in een kleine bigband om een levendig eerbetoon te brengen aan de Kansas City Swing van Count Basie en diens stersolist Lester Young.
Daarnaast speelt pianist Marcel Backaert ragtime en tin pan alley en doen de jongens van Les Guitares Magiques ons wegdromen naar tropische landen.

Wanneer

  • Zo 28 mei 2017
    Vanaf 14 tot 21 u.

Waar

Jazz Centrum Vlaanderen
Leopold II laan 129200 Dendermonde

Organisatie

Jazz Centrum Vlaanderen
  • foto: Jazz

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we per maand een overzicht. De activiteiten voor juli en augustus 2017 verschijnen in het Stadsmagazine van eind juni 2017. De uiterste inleverdatum is maandag 5 juni.