De Schatten van Vlieg in Dendermonde

  • Spel of quiz

Info

Straffe speurneuzen van 6 tot 12 jaar opgelet! Snuit je neus en zoek het geurspoor doorheen de binnenstad. Vind je de schatkist, dan gaat er een wereld boordevol geuren voor je open. En je maakt kans op stinkend leuke prijzen!

Dit jaar ruikt de Schattentocht naar meer: je kan ook op digitaal geuravontuur met je eigen smartphone of tablet. Download de gratis app op je eigen smartphone en ga op digitaal geuravontuur.

Het startpunt is de bibliotheek, je vindt hier alle nodige informatie om op schattentocht te gaan. Hier kan je kiezen om het spel op papier of digitaal te spelen.

De Schat van Vlieg is een samenwerking tussen bibliotheek, jeugddienst, CC Belgica, de stedelijke musea en Bastion VIII.

De ideale uitstap voor gezinnen met kinderen vanaf 5 jaar. Maar ook jeugdbewegingen, IBO’s zijn welkom in groep! Laat ons dan wel even weten met hoeveel jullie komen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • Za 1 juli 2017
    -
    Do 31 augustus 2017

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

Bibliotheek Dendermonde
Kerkstraat 1119200 Dendermonde

Contact

Telefoon
052-46 81 00
E-mail
bibliotheek@dendermonde.be

Organisatie

Bibliotheek Dendermonde
  • foto: svv

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we per maand een overzicht. De activiteiten voor oktober 2017 verschijnen in het Stadsmagazine van eind september 2017. De uiterste inleverdatum is vrijdag 1 september.