naar top
Gemeente Dendermonde

Open Geest Xl

  • Concert
Dit is een UiTPAS Dendermonde evenement.

Info

Na twee succesvolle tournees langs Vlaamse psychiatrische centra krijgen Annelies Brosens en Rick De Leeuw het gezelschap van onder meer Guy Swinnen, Christophe Vekeman en Jan Hautekiet voor deze XL- versie.

‘Weet je waarom ik mij niet langer schaamde? Omdat ik erachter kwam dat iederéén gek is. Iedereen is gek. Gek worden als mens is een onmogelijkheid: iedereen is het al. Een dier dat in het nauw gedreven wordt, dát kan gek worden, gek van angst of zo. Maar mensen niet. Ik was gek, besefte ik, en juist dat maakte dat ik verbonden was met andere mensen. Ik was net als zij, en zij, zij waren net als ik.’

Ralph, de hoofdpersoon van Gezellig is anders, de novelle die Christophe Vekeman schreef in opdracht van Te Gek!?. 

Respectievelijk in 2014 en 2016 maakten Rick de Leeuw en Annelies Brosens van Laïs een drempelverlagende tournee langs de Vlaamse psychiatrische centra, en dit onder de titel ‘Open Geest’.

Op vraag van Te Gek!? wordt deze geest verruimd en krijgen, ditmaal onder de noemer ‘Open Geest XL’, Rick en Annelies het gezelschap van onder meer Guy Swinnen, Christophe Vekeman en Jan Hautekiet.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • Vr 20 oktober 2017
    Vanaf 20 u.

Prijs

€ 20.00 (€ 20 € 17 (vrienden/ -26j) € 10 (Last Call! (-26j) 1 week vooraf)€ 10 (vrijetijdspas) € 1,5 (UiTPAS kansentarief vanaf 1/09))

Waar

CC Belgica
Kerkstraat 24 9200 Dendermonde

Organisatie

Cultuurcentrum Belgica