Terrasanimatie

 • Festivals

Info

De zomer is er! Dat betekent dat het weer tijd is voor de terrasjesavonden op donderdag. Check hieronder de planning. Iedereen welkom!

- Donderdag 12 juli: 'Nostalgische avond'
Beleef een ontspannende avond met muziek en acts uit de tijd van toen. Op het programma staat o.a. orgel- en accordeonmuziek, circus, acrobatie en nostalgische fotografie.

- Donderdag 19 juli: 'On Stage'
Het wordt genieten met de muziek van Straffen Toebak en Buurman. De kinderen kunnen zich laten grimeren, zich uitleven op een springkasteel en kennismaken met volksspelen.

- Donderdag 26 juli: 'Jazz & Folk'
Het belooft een gevarieerde avond te worden met djembé, doedelzak, Ierse dansen, vendelzwaaien en zoveel meer. Touw vormt de rode draad bij de kinderanimatie. Wie waagt zich op het touwenparcours en wie haalt het bij een spelletje touwtrekken?

- Donderdag 2 augustus: 'Wild West'
Waan u in het Wilde Westen met animatie van o.a. een indianenduo, een country trio en een linedance groep. Dit alles in een decor met mini-paardjes, een Buffalo Bill paardenmolen en een western springkasteel.

- Donderdag 9 augustus: 'Soirée Méditerranée'
De Grote Markt baadt in een zomerse sfeer met muzikale klanken uit Frankrijk, Spanje en Italië. Danseressen, ijsjes, zeepbellen, ballonfiguren en papegaaien maken het zuiders plaatje compleet.

- Donderdag 16 augustus: 'Knotsgekke avond'
Een fanfare met gekke muzikanten, een orkest met een hoek af, een band in grappige kostuums; kan het nog gekker? Een goochelaar, een karikaturist, een mimespeler in commedia dell'arte stijl en gekke fietsen passen volledig in het thema.

- Donderdag 23 augustus: 'Dendermondse avond'.
De donderdagse terrasjesavonden worden traditiegetrouw afgesloten met een Dendermondse avond. Drie Dendermondse groepen brengen de nodige muzikale animatie. Goochelaars, ballonplooiers, grimeurs en circusartiesten zorgen voor lachende gezichtjes bij de kinderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • Do 26 juli 2018
  Vanaf 19 tot 23.30 u.
 • Do 2 augustus 2018
  Vanaf 19 tot 23.30 u.
 • Do 9 augustus 2018
  Vanaf 19 tot 23.30 u.
 • Do 16 augustus 2018
  Vanaf 19 tot 23.30 u.

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

Grote Markt
Grote Markt9200 Dendermonde

Contact

Telefoon
052-21 39 56
E-mail
toerisme@dendermonde.be
Website
http://www.toerismedendermonde.be

Organisatie

Toerisme Dendermonde
 • foto: Foto terrasanimatie 2017

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we per maand een overzicht. De activiteiten voor oktober 2018 verschijnen in het Stadsmagazine van eind september 2018. De uiterste inleverdatum is woensdag 29 augustus 2018.