HOOGTIJ – Feest in de Scheldevallei!

  • Kermissen en Foren

Info

Varen in een oude zeilboot? Een zeemeermin ontmoeten?Door de prachtige natuur trekken met een gids? Feest mee op zondag 16 juni tijdens HOOGTIJ, een dag vol beleving op en langs het water!

HOOGTIJ biedt een brede waaier van meer dan 60 activiteiten aan. Kom varen, wandelen, fietsen, ontspannen, cultuur opsnuiven, actie beleven of genieten met het hele gezin!

Veel activiteiten zijn gratis, de andere zijn speciaal voor de gelegenheid zacht geprijsd.

Het thema van deze eerste editie is 'DE KRACHT VAN HET WATER'. Wist je dat de Scheldevallei een heel bijzondere rol speelt in de klimaatverandering?

Dit feest in meer dan 20 gemeenten is een gezamenlijke inspanning van Regionaal Landschap Schelde-Durme, Rivierpark Scheldevallei en tientallen gemeenten en verenigingen tussen Antwerpen en Gent!

~ ~ ?? JIJ FEEST TOCH MEE ???? ~ ~
www.hoogtijscheldevallei.be

/// Dit event is de opvolger van de Scheldehappening en is mogelijk dankzij de bijdrage van de Europese Gemeenschap in het kader van het project Life SPARC. ///

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • Zo 16 juni 2019
    Vanaf 14 tot 18 u.

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

Diverse locaties
Diverse straten9200 Dendermonde

Organisatie

Regionaal Landschap Schelde-Durme
  • foto: Jij feest toch mee?

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we per maand een overzicht. De activiteiten voor juli/aug 2019 verschijnen in het Stadsmagazine van eind juni. De uiterste inleverdatum is zondag 26 mei 2019.