naar top
Gemeente Dendermonde

Q-rius to taste: Gepersonaliseerde smaakvolle rondleidingen in Dendermonde

  • Begeleide uitstap of rondleiding
  • Begeleide uitstap of rondleiding

Info

Deze activiteit is waarschijnlijk geannuleerd omwille van preventieve coronamaatregelen.
Q-rius is dé specialist van de gepersonaliseerde smaakvolle rondleidingen, fietstochten en op maat gemaakte uitstappen. Onze toffe en ervaren gidsen zorgen voor een onvergetelijk en origineel stadsbezoek. Een combinatie van bijzondere verhalen en heerlijke stops.

Geniet van een rondleiding met bedrijfspartners, collega's, familie, vrienden en kennissen, volledig aangepast aan uw wensen, waarbij alle zintuigen worden aangesproken. Naargelang het budget stoppen we in restaurants, cafés, winkeltjes, … Dit kan op alle mogelijke manieren: en/of te voet, met de fiets, de boot, paardentram, koets, … Al het voorgaande kunnen we combineren en stemmen we af op uw beschikbare tijd naar vorm, inhoud en budget. De rondleiding duurt minimum 1.5 uur, maar kan uitgebreid worden en zelfs een volledige dag in beslag nemen.We starten vanaf een budget van 15 euro per persoon. Vanaf 50 euro per persoon kunnen we al een rondleiding van minimum 3 uur organiseren waarin bv. restaurant-stops zijn verwerkt.
Bron: UiTinVlaanderen.beBron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • Ma 16 mei 2016
    -
    Vr 31 december 2021

Prijs

€ 15.00

Waar

Toerisme Dendermonde
Stadhuis, Grote Markt9200 Dendermonde

Contact

Telefoon
+32 (0)470 974 803
E-mail
info@q-rius.be
Website
http://www.q-rius.be

Organisatie

Q-rius

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we per maand een overzicht. Wegens corona is er geen Stadsmagazine en werken we met een papieren nieuwsbrief.