naar top
Gemeente Dendermonde

Robrecht Vanden Thoren

  • Theatervoorstelling
  • Theatervoorstelling
  • Theatervoorstelling
  • Theatervoorstelling
Dit is een UiTPAS Dendermonde evenement.

Info

Omwille van Corona restricties is deze voorstelling gannuleerd. Tickethouders worden eerstdaags gecontacteerd ivm de terugbetaling van hun ticket. 

Robrecht vanden Thoren heeft een probleem. Een maand geleden gaf hij een feest. Een goede vriend en vriendin van hem werden er verliefd op mekaar. Uit dankbaarheid willen ze graag dat hij getuige wordt op hun trouwfeest. En natuurlijk willen ze ook dat hij speecht, Robrecht is een begenadigd spreker. Robrecht weet wat van hem en zijn toespraak verwacht wordt. Romantiek, gevoeligheid, waarachtigheid. Maar na een akelige ervaring in de liefde heeft hij voor zichzelf de dure eed gezworen dat hij voortaan alleen nog maar eerlijk en recht uit zijn hart mag spreken. 
Graag wilt hij, in uw bijzijn, oefenen wat hij tijdens de bruiloft gaat zeggen. Maar voorlopig staat er alleen nog maar op papier dat ze vooral níet moeten trouwen. Maar ja. Dat is ook wat.

Interview Robrecht Vanden Thoren in dS

Wanneer

  • Do 20 mei 2021
    Vanaf 20 u.

Prijs

€ 16.00 (Jongeren - 26 jaar - 13,00 euro, UiTPAS kansentarief Regio Dender - 1,5 euro)
Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Waar

Belgica Theater
Kerkstraat 249200 Dendermonde

Contact

Telefoon
+32 (0)52 20 26 26
E-mail
info@ccbelgica.be
Website
https://www.ccbelgica.be/

Organisatie

Cultuurcentrum Belgica

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we per maand een overzicht. Wegens corona is er geen Stadsmagazine en werken we met een papieren nieuwsbrief.