naar top
Gemeente Dendermonde

The Great Belgian Songbook

  • Concert
Dit is een UiTPAS Dendermonde evenement.

Info

Omwille van Corona restricties kan deze voorstelling helaas niet doorgaan op het geplande tijdstip. 

Prille dertiger Jo Hermans is een geweldig muzikant en een durver. Zijn trompet en bugel zijn te horen van Balthazar tot Raymond van het Groenewoud en van Clouseau tot DAAN. In The Great Belgian Songbook brengt hij een begeesterende trip door de nationale muziekgeschiedenis. Met de swing van jazz en met de herkenbaarheid van pop. Gebracht met schwung, lef, enthousiasme en humor. Hermans bezegelt een aantal Belpoptoppers als nationaal erfgoed. Het zijn naoorlogse, bekende en minder bekende nummers met een verhaal en een bijzondere dynamiek. Klassiekers, vergeten schatten en verrassingen. De selectie gebeurde in overleg met Jan Delvaux (Belpop Bonanza). De uitvoering is bijzonder. Instrumentaal. Met bugel/trompet, drums, toetsen en cello. 


“The Great Belgian Songbook is een stomend prestigeproject van Jo Hermans om duimen en vingers van af te likken.” — Het Nieuwsblad ★★★★★


The Great Belgian Songbook - Housewife 

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • Za 6 februari 2021
    Vanaf 20 tot 0 u.

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)
Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 0

Waar

Belgica Theater
Kerkstraat 249200 Dendermonde

Contact

Telefoon
+32 (0)52 20 26 26
E-mail
info@ccbelgica.be
Website
https://www.ccbelgica.be/

Organisatie

Cultuurcentrum Belgica

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we per maand een overzicht. Wegens corona is er geen Stadsmagazine en werken we met een papieren nieuwsbrief.