naar top
Gemeente Dendermonde

BabyBallers/MiniBallers/Ballers Dendermonde/Schoonaarde

 • Sport en beweging
 • Sport en beweging
 • Sport en beweging
 • Sport en beweging

Info

Hé jij daar!

Samen met je papa, mama, opa of oma ga jij elke week weer verlangen om te gaan BabyBallen! Sport, spel en plezier met zijn tweetjes, geanimeerd door een enthousiaste coach en assistent. Je kan NU inschrijven voor het najaar 2022 (sept-dec) en/of voor het voorjaar 2023 (jan-mei). Schrijf je in voor het volledige schooljaar, dan krijg je korting!

Er zijn ongeveer 15 lessen ingepland per sessie en ongeveer 30 lessen voor een volledig schooljaar. De lesjes gaan door gedurende het schooljaar, uitgezonderd de schoolvakanties en feestdagen. Vanaf de leeftijd van 1,5 jaar kan je al meedoen en zodra je 5 jaar wordt, ben je groot genoeg om in een 'echte' sportclub in te schrijven en zal je je altijd je BabyBallers periode blijven herinneren!

Je lesjes gaan door gedurende het schooljaar, uitgezonderd de schoolvakanties en feestdagen.Starten kan je al vanaf 1,5 jaar en als je 5 wordt, dan ben je groot genoeg om in een 'echte' sportclub in te schrijven en zal je je altijd je BabyBallers periode blijven herinneren!

Bij vragen, neem gerust contact met ons op via info@sportskids.be of op 056/960445.

Wanneer

 • Wo 7 september 2022
  -
  Wo 10 mei 2023
  Maandag
  Gesloten
  Dinsdag
  Gesloten
  Woensdag
  vanaf 14.30 tot 17 u.
  Donderdag
  Gesloten
  Vrijdag
  Gesloten
  Zaterdag
  Gesloten
  Zondag
  Gesloten

Waar

basisschool "De klinker"
Klinkaertstraat 289200 Schoonaarde (Dendermonde)

Organisatie

BabyBallers