naar top
Gemeente Dendermonde

Buitenspeeldag 2021

Vorig jaar werd de Buitenspeeldag op het laatste moment geannuleerd omwille van de coronamaatregelen. We waren er toen van overtuigd dat we er in 2021 opnieuw een spetterende editie met veel toeters en bellen zouden van maken.

Helaas, door de huidige verstrengde maatregelen zal het opnieuw geen traditionele Buitenspeeldag worden. Geen springkastelen, geen georganiseerd aanbod van leuke sport- en spelinitiaties, geen gezellig samenzijn met leeftijdsgenoten … 

Maar deelnemen aan de Buitenspeeldag kan uiteraard ook op andere manieren! In je eigen buurt zijn vast leuke pleintjes waar je naar hartenlust kan buiten spelen. Dendermonde en zijn deelgemeentes hebben veel aangename groene plekjes waar het leuk vertoeven is en waar kinderen zich kunnen uitleven. Denk maar aan de stadsparken, het speelbos Robin Woet in Grembergen, het Kalendijkgebied met o.a. het Tikipad …  Je kan elke dag buiten spelen!

In de komende weken posten we hier tips om zoveel mogelijk kinderen buiten te laten spelen, hou deze pagina dus zeker in de gaten!