De parkeerapp en sms-parkeren

U betaalt alleen de tijd die u werkelijk parkeerde. De controleurs kunnen aan de hand van uw nummerplaat zien dat u hebt betaald. 

Er zijn drie aanbieders van mobiel parkeren in Dendermonde. Informeer u vooraf, u beslist zelf wat voor u het beste aanbod is: 

Parkeerapp: stap voor stap

  1. Installeer de app op uw smartphone en registreer u vooraf bij een van de aanbieders (indien nodig).
  2. Parkeer uw wagen. 
  3. Open de app. Geef het nummer van de parkeerautomaat en uw nummerplaat door. Uw parkeertijd start. U hoeft geen betalingsbewijs meer achter de voorruit te leggen. De controle gebeurt op basis van uw nummerplaat.
  4. Stop in de app uw parkeertijd bij het verlaten van uw parkeerplaats. U betaalt de reële parkeertijd. Vergeet dus uw parkeertijd niet te stoppen, anders blijft uw parkeertijd doorlopen!

Sms-parkeren: stap voor stap 

  1. Sms naar het juiste nummer: 4411 (indien u wenst te werken met aanbieder 4411) of 4810 (indien u wenst te werken met aanbieder Parkmobile)
  2. Stuur de juiste code: 
    - Start standaardticket: sms DEN1 of DEN2 [spatie] uw nummerplaat (bijv. DEN1 1ABC234) 
    - Als u uw parkeertijd wil stoppen: sms Q

Kosten

De parkeertarieven zijn dezelfde als aan de automaat. Of er transactiekosten worden aangerekend en hoe de betaling verloopt, is afhankelijk van de aanbieder. Lees er meer over op de website van 4411ParkmobileYellowbrick

Voor werkgevers:
Werkgevers hebben de mogelijkheid om meerdere voertuigen onder één rekening te beheren. Vergelijk het aanbod: 4411ParkmobileYellowbrick.

Uitleg bij dit onderwerp?

Wenst u informatie over dit onderwerp, dan kunt u terecht bij de dienst mobiliteit na afspraak. U kunt een afspraak maximaal 30 dagen op voorhand vastleggen.

Maak een afspraak

Contact

Dienst mobiliteit en verkeer

Gebouw
Administratief Centrum
Adres
Franz Courtensstraat 119200 Dendermonde
Plan
Wegbeschrijving
Tel.
052-25 11 42
E-mail

Deze dienst werkt enkel op afspraak: maak een afspraak.