Huis van het Kind De Kroon

Het Huis van het Kind De Kroon is een samenwerkingsverband tussen 24 organisaties en diensten in Dendermonde. Door samen te wonen in één campus bundelen we ook letterlijk ons aanbod naar jonge ouders en kinderen.

De campus De Kroon is gelegen op de Kroonveldlaan 40, tussen az Sint-Blasius en de federale politie. Daar zullen ook 4 van onze partners hun werking hebben, namelijk het kinderdagverblijf van het OCMW De Kleine Kroon, het Opvoedingspunt, de dienst onthaalouders met spelotheek, het regiohuis van Kind & Gezin en de twee consultatiebureaus. Het nieuwe gebouw is sinds augustus 2016 in opbouw en op zondag 27 mei 2018 vieren we de opening van campus De Kroon. Meer informatie vindt u op https://huisvanhetkind-dekroon.be/.

Campus De Kroon wordt de plaats voor informatie, ondersteuning en ontmoeting! Het nieuwe complex is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor ouders, kinderen en jongeren die in Dendermonde wonen, werken en school lopen. 

Project luierbox: u kunt al uw ongebruikte luiers deponeren in de luierbox (onthaalruimte - tijdens de openingsuren). De luiers worden gesorteerd en verdeeld over vzw De Tondeldoos en de sociaal kruidenier ‘TWIJkruid.

Naast het gebouw op de Kroonveldlaan werken we ook aan een breed netwerk van verschillende partners. Op die manier willen we (aanstaande) ouders, kinderen en jongeren een gevarieerd aanbod kunnen bieden.

Contact

Huis van het Kind De Kroon