naar top
Gemeente Dendermonde

Een cadeaubon kopen

Om handelaars en horecazaken extra te ondersteunen tijdens de coronacrisis lanceerde de stad op 1 december opnieuw Dendermondse cadeau- en horecabonnen met 20 % korting. De beschikbare cadeaubonnen waren opnieuw een groot succes en zijn intussen uitverkocht.

De Dendermondse cadeaubonnen zonder korting blijven natuurlijk wel een ideaal, gemakkelijk en veilig eindejaarsgeschenk. De bestelling en levering gebeurt volledig digitaal, ze zijn 1 jaar geldig en kunnen gebruikt worden bij de 160 deelnemende handelaars en horecazaken.

Koop nu een Dendermondse cadeaubon zonder korting

Horecabonnen met korting kunnen wel nog aangekocht worden. Er zijn bonnen van 50 euro, 25 euro en 10 euro en ze zijn 6 maanden geldig. Wie bijvoorbeeld een bon van 50 euro koopt, moet slechts 40 euro betalen. Goed voor 20 % korting bij de deelnemende Dendermondse horecazaken

Als particulier mag je maximaal ter waarde van 250 euro horecabonnen aankopen (ook als je bij de vorige actie al voor dit bedrag bonnen gekocht hebt). Bedrijven kunnen aankopen voor een bedrag naar keuze. Opgelet, de voorraad is beperkt, dus wees er snel bij.

Koop nu een Dendermondse HORECABON met korting

De bonnen zijn op dit moment enkel digitaal beschikbaar. In een latere fase zullen we deze ook te koop aanbieden via onder andere de stadswinkel.

Contact

Dienst middenstand

Gebouw
Administratief Centrum
Adres
Franz Courtensstraat 119200 Dendermonde
Plan
Wegbeschrijving
Tel.
052-25 10 99
E-mail

Deze dienst werkt enkel op afspraak.

Maak een afspraak.