Een cadeau- of horecabon kopen

Om handelaars en horecazaken tijdens deze moeilijke periode extra te ondersteunen, lanceert de stad speciale Dendermondse cadeaubonnen met 20 % korting. Wie bijvoorbeeld een bon van 50 euro koopt, moet slechts 40 euro betalen. Goed voor 20 % korting bij de Dendermondse handelaars en horecazaken! Ondersteun jouw lokale handelaar of horecazaak door een cadeau- of horecabon te kopen. Er zijn bonnen van 50 euro, 25 euro en 10 euro en ze zijn 6 maanden geldig. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!

Koop nu een Dendermondse cadeaubon

Koop nu een Dendermondse horecabon

Als particulier mag je maximaal ter waarde van 250 euro cadeaubonnen en 250 euro horecabonnen aankopen. Voor bedrijven geldt deze beperking niet. Met de cadeaubonnen kan je bij iedere deelnemende Dendermondse handelaar of horecazaak terecht, met de horecabonnen enkel bij de deelnemende B&B ’s, restaurants en cafés. 

De cadeaubon is op dit moment enkel digitaal beschikbaar. In een latere fase zullen we deze ook te koop aanbieden via onder andere de stadswinkel.

De waarde en geldigheid van een bon kan je controleren via https://benelux.ccvconnect.eu/portal/#/login.

De stad voorziet een maximaal budget van 100.000 euro om de 20 % korting bij te passen. Op deze manier slagen we erin om 500.000 euro in de lokale economie te injecteren om de getroffen handelaars verder te ondersteunen in deze moeilijke tijden. 

Contact

Dienst middenstand

Gebouw
Administratief Centrum
Adres
Franz Courtensstraat 119200 Dendermonde
Plan
Wegbeschrijving
Tel.
052-25 10 99
E-mail

Deze dienst werkt enkel op afspraak.

Maak een afspraak.