naar top
Gemeente Dendermonde

Een cadeaubon kopen

De Dendermondse cadeaubonnen zijn een ideaal, gemakkelijk en veilig geschenk. De bestelling en levering gebeurt volledig digitaal en ze kunnen gebruikt worden bij de 160 deelnemende handelaars en horecazaken.

Om onze lokale handelaars en horeca extra te ondersteunen tijdens de coronacrisis lanceerde het lokaal bestuur in 2020 Dendermondse cadeaubonnen met 20% korting. De stad investeerde zo 150.000 euro in de lokale economie. 

Vanaf 12 juli 2021 voorziet de stad nogmaals een subsidiebedrag van 100.000 euro om Dendermondse cadeau- en horecabonnen ter beschikking te stellen met 20% korting die zes maanden geldig zijn. Wees er snel bij, de voorraad is beperkt.

Als particulier mag je maximaal ter waarde van 250 euro (inclusief korting) per type bon (cadeau en horeca) aankopen.
Als rechtspersoon mag je maximaal ter waarde van 10.000 euro (inclusief korting) per type bon (cadeau en horeca) aankopen.

Koop nu een Dendermondse cadeaubon MET KORTING

Koop nu een Dendermondse horecabon MET KORTING

De bonnen zijn op dit moment enkel digitaal beschikbaar. In een latere fase zullen we deze ook te koop aanbieden via onder andere de stadswinkel.

De waarde en geldigheid van een cadeau- of horecabon kan je controleren door de bon te scannen bij een deelnemende handelaar en door het nummer boven de QR-code in te geven op https://benelux.ccvconnect.eu/portal/#/login

Contact

Dienst middenstand

Gebouw
Administratief Centrum
Adres
Franz Courtensstraat 119200 Dendermonde
Plan
Wegbeschrijving
Tel.
052-25 10 99
E-mail

Deze dienst werkt enkel op afspraak.

Maak een afspraak.