naar top
Gemeente Dendermonde

Strijkatelier

In het strijkatelier kan je, ook als je niet in Dendermonde woont, terecht om jouw kledij of linnen te laten strijken. De wachttijd bedraagt slechts 3 tot 5 werkdagen. De strijk wordt zorgvuldig, professioneel verpakt en 'kastklaar' afgeleverd. Zorg voor kwaliteit dragen wij hoog in ons vaandel! Je betaalt per stuk, bv. hemd op kapstok 1,50 EUR, donsovertrek 2 pers. 2,75 EUR, kussensloop 1,15 EUR, jurk niet gevoerd 2,45 EUR. Een volledige prijslijst vind je terug bij de downloads (retributie diensten OCMW).

Het strijkatelier is een sociale leerwerkplaats die tewerkstelling biedt aan vijf mensen die langdurig werkloos zijn en op deze manier een volwaardig inkomen verwerven. Deze mensen zijn degelijk opgeleid en ervaren.

Omwille van organisatorische problemen (onvoorziene personeelsuitval) sluit het strijkatelier zijn deuren vanaf 5 augustus 2022 tot en met 15 augustus 2022.
Vanaf 16 augustus 2022 gaat het strijkatelier terug open, weliswaar met een beperkte dienstverlening.
Klanten die de afgelopen dagen hun strijk binnenbrachten zullen vandaag (05/08/2022) telefonisch gecontacteerd worden met de vraag hun (ongestreken) was op te halen. 
Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en stellen alles in het werk om onze dienstverlening terug operationeel te krijgen.

Contact en openingsuren

Strijkatelier

Adres
Vijfde Januaristraat 199200 Dendermonde
Plan
Wegbeschrijving
Tel.
052-21 44 40
E-mail
Vandaag gesloten
Morgen gesloten