Gratis huisvuilzakken

Personen met recht op de verhoogde tegemoetkoming voor ziekteverzekering

Het stadsbestuur van Dendermonde voorziet een gratis rol huisvuilzakken voor bepaalde inwoners van de stad, namelijk voor personen die recht hebben op de verhoogde tegemoetkoming voor ziekteverzekering én gezinshoofd zijn én niet in een woonzorgcentrum of serviceflat wonen. 

U krijgt van de stad een uitnodiging via brief om een gratis rol huisvuilzakken af te halen. In ruil voor deze brief kunt u deze rol afhalen in de Stadswinkel.  

Personen met een medische aandoening 

Personen met medische problemen (bv. incontinentie, nierpatiënten, sondevoeding, stomapatiënten ...) en daardoor kampen met hoge afvalkosten, hebben jaarlijks recht op 1 rol restafvalzakken van 60 liter of 1 rol restafvalzakken van 30 liter. U moet in Dendermonde wonen en u mag niet verblijven in een zorginstelling. U moet de aanvraag elk jaar opnieuw doen.

Hoe aanvragen?

Download het aanvraagformulier en print het uit. U kunt het aanvraagformulier ook afhalen bij de dienst leefmilieu. Vul het samen met uw geneesheer in.

Bezorg het ingevulde aanvraagformulier aan de dienst leefmilieu, Franz Courtensstraat 11, Dendermonde of mail het naar milieu@dendermonde.be

U kunt het formulier ook komen afgeven bij de dienst leefmilieu, na afspraak. U kunt een afspraak maximaal 30 dagen op voorhand vastleggen.

Maak een afspraak

Contact

Stadswinkel

Adres
Franz Courtensstraat 119200 Dendermonde
Plan
Wegbeschrijving
Tel.
052-52 9200
E-mail
Vandaag open van 9 tot 14 u.
Morgen open van 9 tot 14 u.

Dienstverlening zonder afspraak