naar top
Gemeente Dendermonde

Groepsaanbod spouwmuurisolatie

Isolatie van je spouwmuur is een ideale maatregel om minder energie te verbruiken en zo te besparen op je factuur! Om jou te ondersteunen bij deze energetische renovatiemaatregel, ontwikkelde stad Dendermonde, in samenwerking met Energiehuis BEA en energiecoöperatie Energent, een Groepsaanbod Spouwmuurisolatie met gratis en onafhankelijk energie-advies.

Hoe werkt het?

Via de website bea.groepsaanbodrenovatie.be kan je een afspraak vastleggen met een partner-aannemer. Die komt bij jou ter plaatse en maakt een offerte volgens de afgesproken groepsprijs - enkel indien je spouwmuur geschikt is. Jouw offerte wordt door Energent nagekeken. Sowieso blijft Energent jouw aanspreekpartner gedurende je hele traject en krijg je aanvullend een vrijblijvend energie-advies voor je huis.

Het Groepsaanbod Spouwmuurisolatie kiest bewust om met ATG-gecertificeerde, streekgebonden aannemers te werken. Jouw spouwmuuur wordt geïsoleerd door er isolatievlokken of -parels in te blazen. Vaak volstaat slechts één dag voor de uitvoering en kan je daarna meteen genieten van een hoger thermisch en akoestisch comfort.

Alle voordelen van dit Groepsaanbod Spouwmuurisolatie op een rijtje.

  • gratis en vrijblijvende expertise over je spouwmuur
  • een scherpe en kwalitatieve offerte via een vooraf geselecteerde partner-aannemer
  • begeleiding van offerte, uitvoering én premie-aanvraag
  • energie-advies bij jou thuis door een onafhankelijke expert
  • snelle en eenvoudige uitvoering (slechts één dag)
  • besparing op je energiefactuur

Schrijf je vandaag nog in voor het Groepsaanbod Spouwmuurisolatie via bea.groepsaanbodrenovatie.be, groepsaanbod@energent.be of via de woonwinkel.

Heb je hier vragen over, dan helpt Energiehuis BEA je graag verder. Maak een afspraak via energiehuisbea@aalst.be of 0800 930 30.

Contact

Woonwinkel

Gebouw
Administratief Centrum
Adres
Franz Courtensstraat 119200 Dendermonde
Plan
Wegbeschrijving
Tel.
052 25 11 20
E-mail

Deze dienst werkt enkel op afspraak.

Maak een afspraak.

Ik wil iets melden.

  • Spouwmuurisolatie