naar top
Gemeente Dendermonde

Mijn VerbouwLening

Een groot deel van het Vlaamse woningpark is sterk verouderd. Veel eigenaars hebben dringend nood aan meer financiële ondersteuning om deze woningen en appartementen te renoveren. Je kan sinds 1 september 2022 de Mijn VerbouwLening tot 60 000 euro aanvragen. Met deze lening kan je renovaties financieren die zowel focussen op woningkwaliteit als op het verbeteren van de energieprestatie.

Wat?

Energie verbruiken neemt vandaag een grote hap uit het gezinsbudget. Toch kan je flink besparen op de energiefactuur door te investeren in maatregelen die het energieverbruik verminderen. Deze investeringen kosten echter ook geld en dat budget heb je niet altijd direct voorhanden. Een energiezuinige verbouwing hoeft niet duurder te zijn dan een andere verbouwing. Als inwoner van Dendermonde kan je via Energiehuis BEA een bedrag ontlenen om energiebesparende investeringen mee uit te voeren.  

Meer info over 'Mijn VerbouwLening'

Hoe?

  • Via de aanvraagbundel die je bij downloads kan terugvinden. 
  • Als je voldoende digitaal vlot bent, kan je jouw aanvraag online indienen. 

Online indienen

Meer uitleg?

Maak hiervoor een afspraak bij:

  • Energiehuis BEA, Werf 9, 9300 Aalst via energiehuisBEA@aalst.be of via 0800 930 30.
  • Woonwinkel (elke eerste en derde vrijdag van de maand), Franz Courtensstraat 11, 9200 Dendermonde via woonwinkel@dendermonde.be of op het nummer 052 25 11 20.

Contact

Woonwinkel

Gebouw
Administratief Centrum
Adres
Franz Courtensstraat 119200 Dendermonde
Plan
Wegbeschrijving
Tel.
052 25 11 20
E-mail

Deze dienst werkt enkel op afspraak.

Maak een afspraak.

Ik wil iets melden.

  • energie licht