naar top
Gemeente Dendermonde

Mijn VerbouwLening

Een groot deel van het Vlaamse woningpark is sterk verouderd. Veel eigenaars hebben dringend nood aan meer financiële ondersteuning om deze woningen en appartementen te renoveren. Je kan sinds 1 september 2022 de Mijn VerbouwLening tot 60 000 euro aanvragen. Met deze lening kan je renovaties financieren die zowel focussen op woningkwaliteit als op het verbeteren van de energieprestatie (o.a. isolatie, zonneboiler, warmtepomp(boiler), zonnepanelen).

Wat?

Energie verbruiken neemt vandaag een grote hap uit het gezinsbudget. Toch kan je flink besparen op de energiefactuur door te investeren in maatregelen die het energieverbruik verminderen. Deze investeringen kosten echter ook geld en dat budget heb je niet altijd direct voorhanden. Een energiezuinige verbouwing hoeft niet duurder te zijn dan een andere verbouwing. Als inwoner van Dendermonde kan je via Energiehuis BEA een bedrag ontlenen om energiebesparende investeringen mee uit te voeren.  

Hoe aanvragen?

Je kan Mijn VerbouwLening aanvragen via Mijn VerbouwLoket. 

Ga naar Mijn VerbouwLoket

Via het loket wordt jouw aanvraag bezorgd aan Energiehuis BEA. Zij zullen in een volgende fase jouw dossier onderzoeken en verder behandelen.

Ben je onvoldoende vertrouwd met het online loket?
Dan kan je elke eerste en derde vrijdag van de maand terecht in de Woonwinkel bij Energiehuis BEA, gelieve hiervoor een afspraak te maken op het nummer 052 25 11 35 of via woonwinkel@dendermonde.be

Meer uitleg?

Maak hiervoor een afspraak bij:

Contact

Woonwinkel

Gebouw
Administratief Centrum
Adres
Franz Courtensstraat 119200 Dendermonde
Plan
Wegbeschrijving
Tel.
052 25 11 20
E-mail

Deze dienst werkt enkel op afspraak.

Maak een afspraak.

Ik wil iets melden.

  • energie licht