naar top
Gemeente Dendermonde

Mijn VerbouwPremie

Vanaf 1 oktober 2022 kunnen particulieren en bedrijven via één online loket een premie aanvragen voor renovatie én energiebesparende investeringen. De premie geldt voor woningen, appartementen en alle andere gebouwen in het Vlaamse Gewest.  

Wie investeert in een bestaande woning, appartement, appartementsgebouw of een niet-residentieel gebouw (bijvoorbeeld een bedrijfspand of kantoorgebouw) kan Mijn VerbouwPremie aanvragen. De financiële steun is van toepassing voor investeringen in energie-efficiëntie (zoals dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hoogrendementsglas, zonneboiler, warmtepomp, warmtepompboiler) en investeringen in woningkwaliteit. 

Huidige premies

Tussen 1 juli en 30 september 2022 kan je de premies, die onderdeel zijn van Mijn VerbouwPremie, tijdelijk niet aanvragen. 

Vanaf 1 oktober 2022 kan je Mijn VerbouwPremie aanvragen voor facturen of delen van facturen waarvoor je nog geen renovatiepremie en/of premie bij Fluvius hebt aangevraagd. Heb je in het verleden een renovatiepremie of Fluvius-premie aangevraagd voor bijvoorbeeld werken aan de muren, dan kan je zonder wachttijd Mijn VerbouwPremie aanvragen voor andere facturen en andere werken aan de muren. 

Voor meer informatie, ga naar de website van de Vlaamse overheid

Uitleg over Mijn VerbouwPremie?

Kom gerust langs in de Woonwinkel, na afspraak. Leg je afspraak maximaal 30 dagen op voorhand vast.

Maak een afspraak

 

Contact

Woonwinkel

Gebouw
Administratief Centrum
Adres
Franz Courtensstraat 119200 Dendermonde
Plan
Wegbeschrijving
Tel.
052-25 11 20
E-mail

Deze dienst werkt enkel op afspraak.

Maak een afspraak.

  • Bouwen