Vacature: chauffeur - machinist

Ben je graag op de baan en wil je meewerken aan een propere stad?

Rol in de organisatie

Je bent een manusje-van-alles en ondersteunt de technische uitvoeringsdienst regelmatig bij verschillende taken. Zo vervoer je materialen met de vrachtwagen en werk je met de kraan, bulldozer, minigraafkraan en wiellader. Wanneer je met de machines rijdt, doe je ook het dagelijks onderhoud.

Naast vervoerstaken, werk je ook mee met de collega’s van het team openbare werken. Het herstellen van voetpaden en wegen en het plaatsen van straatmeubilair kennen geen geheimen voor jou.

Je werkt ook ondersteunend bij andere teams. Tijdens de winterperiode word je als chauffeur ingeschakeld in de winterdienstwerking om de veiligheid op de weg te garanderen (vb. zout strooien bij sneeuwval).

Je kan bij al deze taken vlot samenwerken, maar jouw kennis van automechanica is ook goed genoeg zodat je zelfstandig aan de slag kan gaan. Je bent bereid om bij te leren en gebruikt de voorziene tijd en middelen zo efficiënt mogelijk. Bovendien draag je zorg voor het materiaal en pas je de veiligheidsvoorschriften nauwkeurig toe.

De ideale kandidaat

Je hebt ervaring in de sector en bent van vele markten thuis. Daarnaast ben je flexibel en blijf je onder tijdsdruk prima werk afleveren, ook in het weekend en buiten de gewone werkuren. Je bent collegiaal en een echte teamspeler maar ook leergierig en professioneel.

Je beschikt over een rijbewijs C. Enige ervaring in wegenwerken is een pluspunt.

Plaats in de organisatie

Als chauffeur versterk je het huidige team chauffeurs en ondersteun je de verschillende teams van de technische uitvoeringsdienst.

Ons aanbod

  • Een voltijdse tijdelijke functie in contractueel dienstverband voor zes maanden met kans op verlenging. Mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde duur indien je de eerste gerangschikte kandidaat bent na een volwaardige selectieprocedure.
  • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal D1-D3 (min. € 2.088,77 en max. € 3.250,94)
  • Relevante werkervaring kan meegenomen worden
  • Je geniet van een groepsverzekering (4 % van je bruto jaarloon)
  • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
  • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding van 0.25 EUR/km
  • Maaltijdcheques van 6 EUR per gewerkt dag

De voorwaarden

  • Geen diplomavoorwaarden
  • Beschikken over een rijbewijs C
  • Ervaring in (wegen)bouw is een grote plus

Interesse?

Solliciteren kan door jouw cv, diploma, motivatie en rijbewijs te mailen naar vacatures@dendermonde.be. Op basis van jouw cv en motivatie beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je contact opnemen met Annelies Van Doren,  team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kan je contact opnemen met Koen Biesback via koen.biesback@dendermonde.be

Dit artikel werd gepubliceerd op 24 mei 2022.