Schattenzoektocht

Ontdek de prachtige Scheldevallei en de 23 foto's van Rem van den Bosch tijdens #herecomestheflood kunstroute. Een fietsroute verbindt alle fotokubussen. Ook op het kerkplein van Vlassenbroek staat een fotokubus.

Van 23 juni tot en met 31 augustus 2022 nodigen we iedereen uit om mee te doen aan een schattenzoektocht in het kader van STROOM in Dendermonde, Hamme, Lokeren, Temse, Waasmunster en Zele. Bij de fotokubussen op deze locaties zijn schatkistjes verborgen. Ontrafel de mysterieuze tip die je vindt op de kubus en ga op zoek. Wanneer je de schat hebt gevonden, haal je er een druppeltje uit. In elke gemeente hebben de druppels een andere kleur.

Wie drie verschillende kleuren druppels verzamelt, kan deze inruilen tegen een leuk geschenkje in een van de toeristische infokantoren in Dendermonde, Hamme, Lokeren, Temse, Waasmunster of Zele. Heb je zes verschillende kleuren druppels, dan krijg je naast een toffe attentie ook een lotje om mee te dingen naar een van de zes hoofdprijzen: een verblijf ter waarde van 100 EUR in een charmante B&B.

Dit artikel werd gepubliceerd op 21 juni 2022.