Vacature: schoonmaak - toezichter sporthal - tijdelijk contract

Ben je klantvriendelijk? Ga je met goesting aan de slag om sporters en bezoekers van de sporthal een aangename sportervaring te laten beleven?

Rol in de organisatie

Als schoonmaak - toezichter werk je samen met jouw collega’s, maar ook zelfstandig aan de dagelijkse werking van de sporthal. Zo neem je de onderhoudstaken in de sporthal, kleedkamers, sanitair, inkomhal, burelen en buitenterreinen op jou. Onderhoudsproducten hebben dus weinig geheimen voor jou en je kan nauwkeurig deze onderhoudstaken uitvoeren.

Het toezicht in de sporthal en op de buitenterreinen behoort tot jouw takenpakket. Hierbij zorg je voor een klantvriendelijk onthaal van alle sporters en sportclubs. Ook zorg je voor de veiligheid van alle sporters. Als mensen verwondingen oplopen, dien je de eerste zorgen toe en contacteer je indien nodig de hulpdiensten. Het is belangrijk om alle incidenten te melden aan de sportfunctionaris.

Je staat rechtstreeks in contact met de bezoekers en helpt mee om problemen op te lossen om zo de bezoekers een aangename sportervaring te laten beleven. Hiervoor werk je mee aan de uitvoering en organisatie van promotieactiviteiten in de sporthal.

Als schoonmaak - toezichter ben je bereid tot het verrichten van avond- en weekendwerk volgens een vastgelegd werkschema. Daarnaast ben je ook flexibel om je taken af te stemmen op de situatie of wisselende bezetting van de sporthal.

Je bezit goede communicatieve vaardigheden om bezoekers op een klantgerichte manier verder te helpen of te wijzen op het naleven van ons huishoudelijk reglement. Je bent ook bereid om een opleiding hulpverlener te volgen zodat je sterker staat in de toezichtstaken in de sporthal en je kan assisteren met EHBO bij noodinterventies.

De ideale kandidaat

Als schoonmaak - toezichter ben je nauwkeurig en ga je op een klantvriendelijke manier om met de sporters en bezoekers. Je kan je vlot mondeling uitdrukken en bij drukke of onverwachte situaties kan je het hoofd koel houden. Bij problemen ga je op zoek naar een oplossing. Je volgt de regels en werkt op een veilige manier. Daarbij neem je de nodige verantwoordelijkheid op. Bovendien ben je een teamspeler en werk je graag samen met je collega’s.

Plaats in de organisatie

Als schoonmaak - toezichter sta je mee in voor de dagelijkse werking van de sporthal. Jouw takenpakket is divers, maar in het bijzonder ben je verantwoordelijk voor de hygiëne en veiligheid van de sporters en het algemeen toezicht in de sporthal.

Ons aanbod

 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod
 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé
 • Drie halftijdse functies in contractueel dienstverband (vervangingscontract)
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal E1-E3 (min. EUR 1.061 bruto geïndexeerd maandsalaris)
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald
 • Je geniet van een groepsverzekering (4% van je bruto jaarloon)
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding van 0.25 EUR/KM
 • Voordelige aansluiting op onze hospitalisatieverzekering
 • Maaltijdcheques van 6 EUR per gewerkte dag
 • Geniet van heel wat voordelen via de pluspas (korting in verschillende winkels, pretparken ...)

De aanwervingsvoorwaarden

 • Geen diploma voorwaarden
 • Ervaring in een vergelijkbare functie is een troef

Interesse?

Solliciteren kan door jouw cv en eventuele motivatiebrief te mailen naar vacatures@dendermonde.be.

Op basis van jouw cv en motivatie beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je contact opnemen met team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be of via 052-26 27 15.

Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kan je contact opnemen met Suzy Adriaenssens via Suzy.Adriaenssens@dendermonde.be.

Dit artikel werd gepubliceerd op 30 september 2022.