Winter Wonderstad

De komende maanden zorgen we voor extra gezelligheid in de stad. Lees hier het programma.

Winterchalet op Grote Markt

Van donderdag 17 november tot zondag 11 december vind je een chalet op de Grote Markt. Verschillende Dendermondse horecazaken slaan de handen in elkaar om de bezoekers activiteiten en een hapje en een drankje aan te bieden. Zo kan je de wedstrijden van de Rode Duivels in de eerste ronde van het WK in Qatar op een groot scherm bekijken. Op zondag 4 december vanaf 12 u. is er een kindernamiddag en op vrijdag- en zaterdagavond is er telkens een après-skicafé. Lees hier het volledige programma
Ook op zondagavond kan je er terecht voor een gezellige babbel met hapje en drankje.

Kerstboom en kerstverlichting

Vanaf woensdag 7 december trekt de stad zijn feestelijk jasje aan met een kerstboom op de Grote Markt en kerstverlichting in de straten. 

Walking Winter kerstwandeling

Op zaterdag 10 december van 17 tot 23 u. en op zondag 11 december van 13 tot 19 u. vindt de eerste editie van Walking Winter kerstwandeling plaats. In de Koningin Astridlaan, de Werf en op de Grote Markt kan je genieten van typische kerstartikelen, waarvoor plaatselijke verenigingen en handelaars zorgen. Warme chocomelk, glühwein, jenever ... zijn allemaal aanwezig.

Reuzenrad

Op de parking Groene Dender staat tijdens de kerstwandeling op zaterdag 10 en zondag 11 december ook een reuzenrad, waarbij je de binnenstad vanop 22 meter kan bewonderen. 

Winter Wonder Happening 

Vanaf dinsdag 27 december tot en met donderdag 29 december zijn er dans-, licht-, en muziekvoorstellingen te beleven aan het Sas. De optredens zijn telkens van 17 tot 1 u. 

In de bijlage vindt u de verkeersregelingen voor Winter Wonderstad. 

Dit artikel werd gepubliceerd op 8 november 2022.