Stad Dendermonde is opnieuw een baanbrekende werkgever

We willen medewerkers slimmer en groener de baan op krijgen. Daarom geven we onze eigen mensen een duwtje in de rug door het fietsleasingproject uit te rollen in 2023. De grenzen van de fiets zijn niet gebonden aan de grenzen van onze stad, dat bewijst onze financieel directeur Sophie Cooreman.

Zelf fietst Sophie dagelijks zestig kilometer van en naar het werk, en daarmee is ze koploper binnen onze organisatie. Met het fietsleasingproject willen we medewerkers over de streep trekken om nog meer voor de fiets te kiezen. Ook voor diegene die wat verder wonen.

Gezonde geest en goed voor het klimaat

Dit project stimuleert ook de fysieke en mentale gezondheid door meer te bewegen. Het project zal ook bijdragen aan de klimaatdoelstellingen van onze stad. En natuurlijk hebben onze medewerkers hier ook financieel voordeel bij. Door met de fiets te komen werken, krijgen de medewerkers een kilometervergoeding.

Baanbrekende werkgever: fietsleasing

In onze zoektocht naar een fietsleasepartner hebben we onze krachten gebundeld met enkele omliggende gemeenten om een kwalitatief en zo breed mogelijk aanbod aan fietsen voor te stellen. Wij vinden het belangrijk dat elke medewerker een fiets op maat en naar eigen wens kan bestellen bij een lokale fietshandelaar, gaande van een (elektrische) stadsfiets tot bakfiets of gravelbike. Wij hopen zo onze collega’s die net iets verder wonen te stimuleren om toch (meer) met de fiets naar het werk te komen. 

Meer weten? Surf naar https://www.baanbrekendewerkgever.be/

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je ook aan de slag bij stad Dendermonde? Neem een kijkje op www.dendermonde.be/vacatures en solliciteer.

Dit artikel werd gepubliceerd op 14 november 2022.