Vacature: groenmedewerker - tijdelijk contract

Werk je graag buiten en hou je van openbaar groen? Hebben tuinmachines en gereedschap geen geheimen meer voor jou? Heb je al ervaring of een opleiding groenvoorziening gevolgd?

Rol in de organisatie

Als groenmedewerker zorg je samen met de collega’s van de groendienst dat de inwoners tot rust kunnen komen in een mooie, groene stad Dendermonde. Je onderhoudt groen, parken en plantsoenen. Zo behoort het dagelijks onderhoud van beplanting, graszones, bomen en struiken tot jouw takenpakket (bv. bomen snoeien, gazons onderhouden, gronden voorbereiden, planten vervangen …). Er is een grote afwisseling van zones die je moet onderhouden van speelpleinen tot openbare groenzones.

Niet alleen algemeen groenonderhoud is jouw verantwoordelijkheid, ook onderhoud van materiaal is belangrijk. Je neemt alle werkmateriaal mee naar jouw werkplek en zorgt voor dagelijks basisonderhoud van de machines. Je bereidt inboetlijsten voor zodat bestellingen kunnen opgenomen en geplaatst worden. Daarvoor heb je de nodige kennis van tuinmachines, gereedschap en beplanting al opgedaan in een vorige werkervaring.

Veiligheid is uiteraard belangrijk daarom neem je verantwoordelijkheid en zorg je dat de werken steeds op een veilige manier gebeuren voor jezelf, collega’s en burgers. Je voert onderhoudstaken nauwkeurig en gestructureerd uit en houdt altijd rekening met de veiligheidsmaatregelen.

Om al die taken tot een goed einde te brengen, heb je bij voorkeur 2 jaar ervaring en/of een opleiding groenvoorziening gevolgd.

De ideale kandidaat?

Het onderhoud van openbaar groen en tuinmachines kent geen geheimen voor jou. Je verzorgt je werkmateriaal met de grootste aandacht. Bovendien spreekt buiten werken je aan en fysiek belastend werk schrikt je niet af. De kwaliteit van jouw werk en de veiligheid op de werkvloer primeren voor jou. Je werkt graag in teamverband maar kan ook zelfstandig aan de slag. Heb je een eerste relevante werkervaring? En ben je klantvriendelijk als burgers vragen of opmerkingen hebben? Stel je zeker kandidaat.

Plaats in de organisatie

Als groenmedewerker maak je deel uit van de groendienst. Samen met de collega’s werk je mee aan het straatbeeld van stad Dendermonde en onderhoud je openbaar groen, parken en plantsoenen.

Ons aanbod:

  • Een tijdelijke voltijdse functie in contractueel dienstverband van bepaalde duur.
  • Indiensttreding zo snel mogelijk.
  • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal D1-D3 (min. 2 173 euro en max. 3 382 euro)        
  • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
  • Je geniet van een groepsverzekering (4 % van je bruto jaarloon).
  • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
  • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding van 0,25 euro per km.
  • Maaltijdcheques van 6 euro per gewerkte dag

De aanwervingsvoorwaarden

  • Geen diplomavoorwaarden
  • Rijbewijs B

Interesse?

Solliciteren kan door jouw cv, motivatiebrief en rijbewijs te mailen naar vacatures@dendermonde.be. Op basis van jouw CV en motivatie beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Annelies Van Doren, team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be of via 052 37 83 01.

Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Koen Biesback via koen.biesback@dendermonde.be. 

Dit artikel werd gepubliceerd op 16 januari 2023.