Vacature: polyvalent medewerker gebouwen - tijdelijk contract

Ben je sterk in herstellingswerken van bouwkundige en technische aard? Wil je samen met collega's je inzetten om de gebouwen van de stad te onderhouden? Schrikt fysiek werk je niet af? Solliciteer dan voor deze functie!

Rol in de organisatie

Je versterkt het huidige team van het gebouwenonderhoud. Je bent sterk in herstellingswerken van bouwkundige aard (kleine metselopdrachten, vloer- en betegelingswerken, pleisteren en plamuren …), maar ook klusjes van technische aard (eenvoudige elektrische herstellingen, herstellingen aan sanitaire installaties …) zijn voor jou een uitdaging.

Samen met enkele collega’s zorg je voor een snelle en professionele herstelling van de dagelijkse problemen binnen de gebouwen van de stad. Je werkt eveneens projectgericht mee aan het steeds verbeteren van de toestand van het patrimonium. Je werkt taken zelfstandig af en bent probleemoplossend ingesteld. Je kunt uiteraard ook in een team tot een gezamenlijk resultaat komen. Enige ervaring is uiteraard een pluspunt maar geen must. Leergierigheid, professionaliteit en teamwerk zijn minstens even belangrijk.

De ideale kandidaat

Je hebt steeds oog voor veilig werken en ondersteunt waar nodig. Flexibiliteit is voor jou een evidentie en je hebt een basiskennis techniek. Fysiek werk schrikt je niet af.

Plaats in de organisatie

Als polyvalent medewerker maak je deel uit van de technische uitvoeringsdiensten. Je werkt binnen het team gebouwenonderhoud.

Ons aanbod

 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod. 
 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé.
 • Een tijdelijke voltijdse functie in contractueel dienstverband voor 6 maanden met kans op verlenging. Mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde duur indien je de eerst gerangschikte kandidaat bent na een volwaardige selectieprocedure.
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal D1-D3 (min. 2 173 euro en max. 3 382 euro).
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
 • Je geniet van een groepsverzekering (4 % van je bruto jaarloon).
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding van 0,25 euro per km.
 • Maaltijdcheques van 6 euro per gewerkte dag

Aanwervingsvoorwaarden

 • Geen diplomavoorwaarden
 • Beschikken over een rijbewijs B

Interesse?

Solliciteren kan door jouw cv, motivatiebrief en rijbewijs te mailen naar vacatures@dendermonde.be.
Op basis van jouw cv en motivatie beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vragen? 

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Annelies Van Doren, team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be of via 052 37 83 01. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Koen Biesback via koen.biesback@dendermonde.be. 

Dit artikel werd gepubliceerd op 19 januari 2023.