Vacature: elektricien - tijdelijk contract

Kun je correct en veilig werken aan elektrische installaties? Ben je flexibel en een echte teamspeler? Solliciteer dan voor deze functie!

Rol in de organisatie

Als elektricien sta je hoofdzakelijk in voor onderhoudstaken en controleopdrachten voor het patrimonium van de stad. Voor de realisatie van opdrachten werk je meestal in kleine ploegen. Je stelt je dan ook teamgericht en collegiaal op.

Je zoekt en herstelt fouten in elektrische installaties. Daarbij zorg je voor onderhoud en vernieuwing van deze installaties. Ook onderhoud van rioolwaterpompstations en verlichtingsinstallaties op openbaar domein behoren tot jouw takenpakket. Bij feestelijkheden installeer je tijdelijke elektrische installaties zodat er voldoende stroom is.

Daarnaast beschik je over de nodige theoretische en praktische kennis om correct en veilig te werken aan elektrische installaties. Je bent verantwoordelijk om zelfstandig taken tot een goed eind te brengen. Veilig en verzorgd werken is een absolute basisvereiste voor elke technisch medewerker.

Geregeld voer je taken uit op steigers en hoogwerkers. Occasioneel werk je in rioolwaterpompkelders. Bij de realisatie van opdrachten werk je volgens de regels van het AREI. Je tekent en stelt de elektrische installatieschema’s correct op.

De ideale kandidaat

Je bent flexibel en blijft ook onder tijdsdruk prima werk afleveren. Na een inloopperiode ben je bereid om deel uit te maken van de wachtdienst. Technieken zoals domotica, HVAC, mechanische verluchting … zijn jou niet vreemd. Je bent collegiaal en een echte teamspeler. Je hebt steeds oog voor veilig werken en ondersteunt waar nodig. Daarbij werk je zelfstandig en neem je je verantwoordelijkheid op.

Plaats in de organisatie

Als elektricien maak je deel uit van de technische uitvoeringsdienst (TUD) van de stad Dendermonde, meer specifiek van het team gebouwenonderhoud. Samen met de collega’s sta je dagelijks in voor het beheer van de elektrische installaties van de verschillende gebouwen in eigendom van stad Dendermonde.

Ons aanbod

 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod.
 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé.
 • Een tijdelijke voltijdse functie in contractueel dienstverband met kans op een vast contract na het doorlopen van een volwaardige selectieprocedure
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal C1-C3 (min. 2 258 EUR en max. 4 133 EUR bruto geïndexeerd maandsalaris)
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
 • Je geniet van een groepsverzekering (4% van je bruto jaarloon).
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding van 0,27 euro/km
 • Voordelige aansluiting bij onze hospitalisatieverzekering
 • Maaltijdcheques van 6 euro/gewerkte dag
 • Vele voordelen en kortingen via GSD-V
 •  

Interesse?

Solliciteer online via www.dendermonde.be – vacatures – elektricien door je cv, motivatiebrief, een kopie van je diploma en je rijbewijs te bezorgen via vacatures@dendermonde.be.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Annelies Van Doren, team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be of via 052 37 83 01

Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Koen Biesback via koen.biesback@dendermonde.be 

Dit artikel werd gepubliceerd op 19 januari 2023.