Vacature: seizoensarbeider - tijdelijk contract

Heb je groene vingers? Werk je graag in de buitenlucht? Zou je graag het straatbeeld van Dendermonde helpen verzorgen? Solliciteer dan voor deze functie!

Rol in de organisatie

Als groenarbeider draag je samen met jouw collega’s bij tot het onderhoud en de instandhouding van groen, parken en plantsoenen.

Het onderhoud van beplanting, graszones, bomen en struiken behoren tot jouw takenpakket. Er is een grote variëteit van zones die je zal moeten onderhouden gaande van speelpleinen tot openbare groenzones.

Om tot een goed onderhoud te komen is het belangrijk dat je al het nodige materiaal vanuit de stalplaats meeneemt naar de werkplaats. Het laden en lossen van het nodige materiaal (nl. beplanting, tuinmachines, tuingereedschap, etc.) behoort ook tot jouw takenpakket. Je beschikt over de nodige kennis en ervaring van tuinmachines, gereedschap en beplanting.

Je kijkt er op toe dat je steeds al het materiaal meeneemt nadat het onderhoud is voltooid. Hierbij is het van belang om ook het (snoei)afval tijdig en correct te verwerken.

De ideale kandidaat

Je bent flexibel ingesteld en het uitvoeren van fysiek belastend buitenwerk schrikt je niet af. Daarbovenop is het van belang om de inwoners steeds op een klantvriendelijke manier te benaderen bij vragen of opmerkingen.

Je neemt verantwoordelijkheid en kijkt er op toe dat de werken steeds op een veilige manier gebeuren dit voor jezelf, collega’s en de inwoners.

Plaats in de organisatie

Stad Dendermonde is op zoek naar seizoenarbeiders om de groenteams te ondersteunen in de drukste periode van het jaar.

Je wordt tewerkgesteld op de groendienst en samen met jouw collega’s werk je mee aan het straatbeeld van stad Dendermonde. Door het werk van jou en jouw team kunnen de inwoners tot rust komen in een mooie groene omgeving.

Ons aanbod

 • Een voltijdse functie in contractueel dienstverband voor bepaalde duur (6 maanden)
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal D1-D3 (min. 2 261 euro en max. 3 519 euro bruto geïndexeerd maandsalaris).
  • o Bruto aanvangsloon zonder anciënniteit: 2 261 euro
  • o Bruto loon met 5 jaar relevante anciënniteit: 2 439 euro
  • o Bruto loon met 10 jaar relevante anciënniteit: 2 550 euro
  • o Bruto loon met 15 jaar relevante anciënniteit: 2 728 euro
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
 • Je geniet van een 2de pensioenpijler ter waarde van 4% van je bruto jaarloon. 
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding. 
 • Maaltijdcheques

Interesse?

Solliciteren kan door jouw cv en motivatie te mailen naar vacatures@dendermonde.be. Op basis van jouw cv en motivatie beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.  

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Annelies Van Doren, team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be of via 052 25 10 84.

Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Koen Biesback via koen.biesback@dendermonde.be

Dit artikel werd gepubliceerd op 26 maart 2024.