Vacature: administratief medewerker omgeving

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp omgeving en milieu? Werk je op een nauwkeurige en systematische wijze aan administratieve taken? Solliciteer dan voor administratief medewerker omgeving!

Rol in de organisatie

Als administratief medewerker omgeving werk je samen met collega's dossierbeheerders en experten binnen het werkveld van stedenbouw en milieu. Je zorgt samen met de collega’s van het team om een kwalitatief eindproduct af te leveren en dit binnen de wettelijk vooropgestelde termijnen.

Concreet ga je in eerste instantie info verlenen aan notarissen, immokantoren en andere aanvragers vanuit milieukundig aspect. Je fungeert hier als aanspreekpunt. Je werkt actief mee aan het lopende project omtrent digitale ontsluiting van deze informatie waardoor deze gebruiksvriendelijker hanteerbaar wordt.

Je ondersteunt eveneens de collega’s die werken rond de omgevingsvergunning en milieu. Op
termijn evolueert jouw takenpakket naar een brede administratieve ondersteuning binnen het team dat dagdagelijks bezig is met het proces van de omgevingsvergunning. Je werkt vanuit jouw intrinsieke interesse ook mee om het GIS-gebeuren binnen het werkdomein op punt te stellen en te beheren.

Ideale kandidaat

Je bent de administratief expert en je hebt tevens een gezonde interesse hoe de omgeving in
Dendermonde wordt ingericht. Je levert nauwkeurig werk af, binnen de vooropgestelde termijn, met voldoende aandacht voor kwaliteit. Je werkt systematisch en legt snel verbanden. Bij problemen ga je zelf op zoek naar oplossingen. Mondeling en schriftelijk communiceer je vlot en duidelijk. Je speelt in op vragen waarbij het correct en objectief informeren van cruciaal belang is. Alsook staan klantgerichtheid en integriteit voor jou voorop. Daarnaast toon je een grote bereidheid tot overleg en samenwerking met alle partijen. Je kunt je werk organiseren met het oog op het behalen van deadlines. Tot slot ben je erg gemotiveerd om zelfstandig aan de slag te gaan, maar ben je ook een echte teamspeler.

Download hier de informatiebrochure administratief medewerker omgeving.

Plaats in de organisatie

Als administratief medewerker omgeving werk je mee om het administratief proces rond de
omgevingsvergunning te begeleiden. Je neemt in eerste instantie hier specifiek de administratief ondersteunende taken op jou rond het milieuluik. Verder zet je je ook in om andere administratieve processen te begeleiden binnen omgevingsvergunning en/of milieutechnische dossiers. Mede dankzij jouw inzet wordt er een stap verder gezet in het opzetten van een kwalitatief en klantgerichte behandeling van de omgevingsvergunningen bij de stad Dendermonde.

Ons aanbod

 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod.
 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé.
 • Een voltijdse functie in contractueel dienstverband. 
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal C1-C3 (min. 2 258 euro en max. 4 133 euro).
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
 • Je geniet van een groepsverzekering (4% van je bruto jaarloon).
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding van 0,25 euro/km.
 • Gratis hospitalisatieverzekering
 • Maaltijdcheques van 6 euro/gewerkte dag
 • Vele voordelen en kortingen via GSD-V

Bijkomende informatie

Het verloop van de selectie: 

 • Preselectie
 • Een eventuele niveautest: maandag 6 maart 2023
 • Een gevalstudie met een mondeling gedeelte: donderdag 9 maart of maandag 13 maart 2023

Interesse?

Solliciteer hier voor administratief medewerker omgeving

Op basis van jouw cv en ingevulde vragenlijst beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Cindy Ysewijn, deskundige werving en selectie, via vacatures@dendermonde.be of via 052 26 27 15. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Koen Biesback via koen.biesback@dendermonde.be. 

Dit artikel werd gepubliceerd op 25 januari 2023.