Vacature: verpleegkundige dag en/of nacht

Wil je graag je bijdrage leveren aan een huiselijk zorgconcept? Dan is deze job als verpleegkundige in 1 van onze woonzorgcentra iets voor jou!

Rol in de organisatie

Binnen onze stad zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde handen in de zorg (dag- en nachtdienst). Collega’s die tijd maken voor wat de bewoners écht belangrijk vinden. Je gebruikt je creatieve en deskundige inzet binnen een multidisciplinair team om kwaliteitsvol en bewonersgericht om te gaan met hulpbehoevenden en kwetsbare ouderen. Je concentreert je op de totaalzorg vanuit het verpleegkundig oogpunt.

Je hebt actief aandacht voor het psychisch en fysiek welbevinden van onze bewoners met respect voor ieders persoonlijkheid, geloofsbeleving en levensovertuiging. De wensen en de eigenheid van onze bewoners staan ook voor jou voorop. Je hebt oog voor de creatie van een aangename leefomgeving en bouwt een vertrouwensband op met de bewoners en de familie.

Je communiceert proactief en op een verbindende manier met collega’s en artsen bij multidisciplinair overleg om een professionele zorgverlening te realiseren. Je rapporteert nauwkeurig schriftelijk relevante informatie via het digitaal zorgdossier.

Je bevordert mee de kwaliteit van de verpleegkundige zorg via door opleidingen te volgen en mee te denken met de organisatie.

Dus, heb jij interesse in een aangename en dynamische job met een verloning volgens geldende barema’s in de sector met overname van anciënniteit? Twijfel niet langer en solliciteer nu!                

De ideale kandidaat

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en flexibele collega. Werk jij graag nauw samen in een multidisciplinair team en kun je ook zelfstandig oplossingen zoeken? Draag jij kwaliteitsvolle zorg hoog in het vaandel en kun jij op een verbindende manier communiceren? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Plaats in de organisatie

Als verpleegkundige kom je terecht in 1 van onze woonzorgcentra (Aymonshof, De Cocon of Hof ter Boonwijk) en sta je samen met een hecht team in voor verpleegkundige taken, op maat van onze bewoners.

Ons aanbod

  • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod.
  • Een voltijdse of deeltijdse functie in contractueel dienstverband
  • Een aantrekkelijke verloning: bachelor (IFIC 14) vanaf 3 185 euro bruto/maand, maximaal 5 031 euro bruto/maand of HBO5 (IFIC 14B) vanaf 2 945 euro bruto/maand, maximaal 4 481 euro bruto/maand voor een voltijdse functie
  • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
  • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
  • Je geniet van een groepsverzekering (4% van je bruto jaarloon).
  • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding van 0,35 euro/km.
  • Je kan je voordelig aansluiten bij onze hospitalisatieverzekering.
  • Maaltijdcheques van 6 euro per gewerkte dag.

Interesse?

Solliciteer door je cv, motivatie en kopie van jouw diploma/visum te bezorgen via vacatures@dendermonde.be. We contacteren jou zo snel mogelijk.

Graag vermelden of je voltijds of deeltijds wenst te werken.

Alsook of je interesse hebt in dag- en/of nachtdienst.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je contact opnemen met team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be of via 052 25 10 66.

Dit artikel werd gepubliceerd op 9 november 2023.