Vacature: onderhoudsmedewerker - tijdelijk contract

Hou je van technisch werk? Heb je een basiskennis elektriciteit, renovatiewerken … en pc vaardigheden? Neem je graag initiatief en ben je enthousiast? Solliciteer dan voor deze functie!

Rol in de organisatie

Je staat in voor onderhouds-, herstellings-, of kleine renovatiewerken. Als onderhoudsmedewerker zorg je voor een goede technische toestand van de gebouwen. Je herstelt zaken die kapot zijn en je doet aan technisch onderhoud. Zo maak je sanitaire of elektrische installaties, zorg je voor de verlichting, doe je aan tuinonderhoud …

Samenwerken is in deze functie een belangrijk onderdeel van het takenpakket. Je stelt prioriteiten wat eerst moet gebeuren. Aan de hand van die prioriteiten plan je je taken in en communiceer je verder via een intern ticketsysteem. Je rapporteert aan je leidinggevende in functie van planning en opvolging.

De ideale kandidaat

We zijn op zoek naar iemand die een basiskennis elektriciteit, renovatiewerken … heeft. Als onderhoudsmedewerker ben je flexibel. Zo kun je je gedrag en opvattingen aanpassen aan situaties, personen, overtuigingen, verwachtingen en omstandigheden in je werkomgeving. Zo ben je bereidt om eventueel taken en rollen uit te voeren die niet onder het geplande takenpakket horen. Ook kun je eenvoudig nieuwe inzichten opnemen, verwerken, toepassen en ze spontaan delen. Je deelt spontane kennis en vaardigheden met anderen en vraagt wanneer nodig raad. Je voert je taken zorgvuldig uit, rekening houdend met je verantwoordelijkheden en afspraken binnen de organisatie en je functie. Je komt gemaakte afspraken na en bent loyaal tegenover de waarden van de organisatie. Verder werk je samen met anderen dus hou je na overleg anderen op de hoogte van de vooruitgang. Tot slot ben je een enthousiast persoon die graag wordt betrokken binnen de organisatie en die initiatief nemen vanzelfsprekend vindt. Ook heb je een basis aan pc vaardigheden, zoals mailbox, online prestaties en onkosten doorgeven …

Plaats in de organisatie

Als onderhoudsmedewerker bij de stad maak je deel uit van het team dat zorgt voor het technisch onderhoud.  

Ons aanbod

  • Een halftijds tijdelijk vervangingscontract in contractueel dienstverband.
  • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal L2 (min. 2 399,08 euro en max. 4 172,97 euro)
  • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
  • Je geniet van een aanvullend pensioen (voorwaarden PC 319.01).
  • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
  • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding.
  • Maaltijdcheques
  • Mogelijkheid om voordelig aan te sluiten bij onze hospitalisatieverzekering

Interesse?

Solliciteren kan door jouw cv en motivatie te mailen naar vacatures@cawoostvlaanderen.be. Op basis van jouw cv en motivatie beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vragen? 

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure en inhoud van de functie kan je contact opnemen met Davy Ysebaert, teamverantwoordelijke Technische Dienst CAW Oost-Vlaanderen via 09 432 06 57.

De gesprekken zullen doorgaan Visserij 153 te Gent.

Dit artikel werd gepubliceerd op 10 maart 2023.