Vacature: schrijnwerker

Heb jij verstand van schrijnwerk? Ben jij een echte doener die streeft naar kwaliteit? Heb je graag afwisseling in je job en wil je graag meewerken aan de goede staat van de gebouwen van stad Dendermonde? Dan zijn we naar jou op zoek!

Rol in de organisatie

Als allround schrijnwerker/meubelmaker draag je bij aan de goede staat van de gebouwen van stad Dendermonde en zorg je voor een veilige en aangename (werk)omgeving voor onze medewerkers, bewoners en bezoekers. Je komt terecht in het team gebouwen dat bestaat uit heel wat verschillende disciplines zoals elektriciens, schrijnwerkers, metsers, schilders en loodgieters. De ploegbaas gebouwen is jouw aanspreekpunt en ondersteunt je bij de uit te voeren taken. Onze stad heeft verschillende gebouwen verspreid over het grondgebied van Dendermonde.

Jouw takenpakket is zeer divers. Het zijn voornamelijk herstelopdrachten aan meubilair, speeltoestellen … die het meeste tijd in beslag nemen. Deze taken worden aangevuld met het dagelijks onderhoud van binnen- en buitenschrijnwerk -zowel hout, aluminium als pvc- en kleinere projecten (vervaardigen van kasten, wanden …).  

Je leest plannen en voert die uit in functie van de beschikbare machines en ruimtes in ons atelier. Daarnaast ben je in staat om plannen uit te tekenen en uit te voeren op basis van info die je krijgt aangereikt. Houtbewerkingsmachines hebben bovendien geen geheimen voor jou qua werking, afstelling en dagelijks onderhoud.

Occasioneel voer je ook taken uit binnen de andere teams van de technische uitvoeringsdienst.

Tot slot ga je altijd kwalitatief en efficiënt te werk en draag je een veilige werkomgeving hoog in het vaandel.

De ideale kandidaat?

Als schrijnwerker kan je zelfstandig werken, maar ben je ook zeker en vast een teamspeler. Daarnaast ben je flexibel en stressbestendig en heb je geen probleem om tijdelijke aanpassingen aan jouw takenpakket door te voeren. Je bent ook bereid om op verschillende locaties te werken en hebt een goede fysieke conditie. Je bent een echte doener en hebt een hands-on-mentaliteit. Daarbij bewaak je altijd de kwaliteit en werk je resultaatgericht.

Download hier de informatiebrochure voor schrijnwerker.

Plaats in de organisatie

Als schrijnwerker maak je deel uit van de technische uitvoeringsdienst, meer specifiek van het team gebouwen. Samen met de collega’s werk je mee aan het onderhoud van de verschillende gebouwen in eigendom van stad Dendermonde (musea, sporthallen, administratieve gebouwen, woonzorgcentra, kinderopvang, technische installaties op het openbaar domein …).

Ons aanbod

 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod.
 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé.
 • Een voltijdse functie in contractueel dienstverband.
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal C1-C3 (min. 2 258 euro en max. 4 133 euro bruto geïndexeerd maandsalaris)
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
 • Je geniet van een groepsverzekering (4% van je bruto jaarloon).
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding van 0,27 euro/km.
 • De mogelijkheid om een (elektrische) fiets te leasen.
 • Gratis hospitalisatieverzekering
 • Maaltijdcheques van 6 euro/gewerkte dag
 • Voordelenplatform van GSD-V.

Bijkomende informatie

Het verloop van de selectie: 

 • Eventuele niveautest
 • Praktische proef met mondeling gedeelte: maandag 16 oktober

Interesse?

Voor deze functie kun je solliciteren tot en met woensdag 4 oktober.
Op basis van de ingevulde vragenlijst, jouw cv en je diploma beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Solliciteer hier voor schrijnwerker.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Annelies Van Doren, via vacatures@dendermonde.be of via 052 37 83 01. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, neem je contact op met Koen Biesback via koen.biesback@dendermonde.be
Dit artikel werd gepubliceerd op 22 augustus 2023.