Vacature: medewerker openbare werken

Ben jij een volleerde wegenbouwer? Ben je flexibel en een echte teamspeler? Als medewerker openbare werken sta je, samen met je collega’s, mee in voor herstellingswerken aan openbare wegen en voetpaden in Dendermonde. Zin in? Solliciteer dan zeker voor deze functie!

Rol in de organisatie

Als volleerde wegenbouwer is geen grote of kleine klus jou te moeilijk: herstellen en aanleggen van voetpaden, kleine herstellingen aan (asfalt)wegen, ontstoppingswerken aan de openbare riolering of het plaatsen van straatmeubilair. Zo sta je, samen met je collega’s, mee in voor herstellingswerken aan openbare wegen en voetpaden in Dendermonde. Je stelt daarbij zelfstandig diagnoses en voert werken in eigen beheer nauwkeurig uit. Telkens weer zorg jij voor een perfect uitgevoerd eindresultaat, met vanzelfsprekend oog voor veiligheid en correcte signalisatie tijdens de uitvoering van de werf. Je maakt inschattingen over hoeveelheden en je neemt op de werf beslissingen, waarover je rapporteert aan de ploegbaas. Je zoekt zelf naar oplossingen voor praktische uitdagingen die zich tijdens het werk aandienen. Doordat je vaak in het straatbeeld opduikt, ben je aanspreekpunt voor de burgers. Je staan hen vriendelijk, beleefd en correct te woord.

De ideale kandidaat?

Je hebt al enige praktijkervaring als het op herstel  en/of aanleg van verhardingen op openbaar domein aankomt. Je bent flexibel en je blijft ook onder tijdsdruk prima werk afleveren, ook in het weekend en buiten de gewone werkuren. Zo help je mee bij evenementen (bv. Katuit) maar ook in de winter maak je deel uit van de strooiploeg. Je bent collegiaal en een echte teamspeler. Een rijbewijs C is een absolute troef, rijbewijs B is noodzakelijk.

Download hier de informatiebrochure voor medewerker openbare werken.

Plaats in de organisatie

Als medewerker bij het team openbare werken sta je mee in voor het onderhoud en de vernieuwing van het openbaar domein. Wanneer dat nodig is, spring je ook bij in andere teams van de technische uitvoeringsdienst. In de winter maak je deel uit van de strooiploeg.

Ons aanbod

 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod.
 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé.
 • Een voltijdse functie in contractueel dienstverband.
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal D1-D3 (min. 2 217 euro en max. 3 450 euro bruto geïndexeerd maandsalaris)
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
 • Je geniet van een groepsverzekering (4% van je bruto jaarloon).
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding van 0,27 euro/km.
 • De mogelijkheid om een (elektrische) fiets te leasen.
 • Gratis hospitalisatieverzekering
 • Maaltijdcheques van 6 euro/gewerkte dag
 • Voordelenplatform van GSD-V.

Bijkomende informatie

Het verloop van de selectie: 

 • Praktische proef met aansluitend mondeling gedeelte: donderdag 19 oktober

Interesse?

Voor deze functie kun je solliciteren tot en met woensdag 11 oktober.
Op basis van de ingevulde vragenlijst, je cv en je rijbewijs beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Solliciteer hier voor medewerker openbare werken.

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Annelies Van Doren, via vacatures@dendermonde.be of via 052 37 83 01. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, neem je contact op met Koen Biesback via koen.biesback@dendermonde.be
Dit artikel werd gepubliceerd op 22 augustus 2023.