Vacature: werkvloerbegeleider schoonmaak - tijdelijk contract

Heb je zin om je in te zetten voor het onderhoud van de gebouwen van de stad? Ben je iemand die goed kan coördineren? Zitten schoonmaaktechnieken en veiligheidsvoorschriften je in de vingers? Solliciteer dan voor deze functie!

Rol in de organisatie

Als werkvloerbegeleider schoonmaak heb jij een belangrijke rol in het onderhoud van de gebouwen van de stad. Je bent operationeel verantwoordelijk voor de schoonmaak en logistiek van verschillende gebouwen. Je bent het 1ste aanspreekpunt voor alle schoonmaakmedewerkers en begeleidt hen om zo efficiënt mogelijk hun job uit te voeren.

Jij bent degene die de werking van het team coördineert. Je rapporteert hier regelmatig over aan de teamcoaches facility. Ook ben je het aanspreekpunt voor de schoonmaakmedewerkers, gebouwenbeheerders en gebruikers van de verschillende locaties die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Meldingen en vragen van interne klanten komen bij jou terecht, na overleg voorzie je een oplossing.

Verder voorzie je opleidingen over schoonmaaktechnieken, veiligheidsvoorschriften … Je zorgt voor een veilige werkomgeving. Ook denk je mee na over de organisatie van de schoonmaak op bepaalde locaties. Je denkt na over de frequentie, materiaal, verlofplanning … Onder jouw takenpakket valt de opmaak van taakkaarten en instructies.

Tot slot neem je indien nodig zelf een aantal taken op.   

De ideale kandidaat

We zijn op zoek naar iemand die kennis heeft van schoonmaaktechnieken en veiligheidsvoorschriften. Je bent goed in een planning opmaken en bent flexibel om bij te sturen waar nodig. Als werkvloerbegeleider schoonmaak ben je iemand die graag initiatief neemt en je verantwoordelijkheid opneemt. Je hebt een positieve ingesteldheid, waardoor je mensen enthousiast maakt. Je bent een open persoon die mensen centraal zet. Je wil je samen met je team inzetten om elke dag het beste van jezelf te geven. Heb je daarenboven oog voor kwaliteit en werkefficiëntie? Solliciteer dan voor deze functie! 

Plaats in de organisatie

Als werkvloerbegeleider schoonmaak vallen verschillende gebouwen van de stad onder jouw verantwoordelijkheid. 

Ons aanbod

 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod.
 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé. 
 • Een deeltijds contract (4/5de) van bepaalde duur tot 31/12/2023.
 • Werkuren variëren tussen 7-18 uur.
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal IFIC 13 (min. 2 310 euro en max. 3 434 euro bruto geïndexeerd maandsalaris).
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
 • Je geniet van een groepsverzekering (4% van je bruto jaarloon).
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding van 0,27 euro/km.
 • Maaltijdcheques van 6 euro per gewerkte dag.

Aanwervingsvoorwaarden

 • Geen diplomavoorwaarden.
 • Ervaring in het coachen van teams en/of ervaring in een gelijkaardige functie. 

Interesse?

Solliciteren kan door jouw cv en motivatiebrief te mailen naar vacatures@dendermonde.be.
Op basis van jouw cv en motivatie beslissen we of we je uitnodigen voor het mondeling gedeelte.  

Vragen? 

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Annelies Van Doren, team selectie en rekrutering via vacatures@dendermonde.be of via 052 37 83 01. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Melanie Van Clapdurp via melanie.vanclapdurp@dendermonde.be of 0491 99 61 77.

Dit artikel werd gepubliceerd op 20 september 2023.