Open oproep concessie Winterhappening en kerstmarkt

Stad Dendermonde lanceert een oproep voor het organiseren van een winterevenement onder de naam ‘Winterhappening en kerstmarkt 2023’ op en in de omgeving van de Grote Markt in Dendermonde.

Inhoud

Deze happening bestaat uit 2 componenten:

- Uitbating van een chalet van 15m op 20m op de Grote Markt, die ter beschikking gesteld wordt door de stad, in de periode van 17 november tot 18 december 2023.

- Het organiseren van een kerstmarkt in de periode van 17 november tot 18 december 2023, met de verplichting om deze kerstmarkt zeker te laten plaatsvinden op zondag 10 december 2023. Op de kerstmarkt moet een divers aanbod voorzien worden dat past binnen het globale concept en waarvan maximaal 60% van de ingenomen standruimte voor eten en drank mag zijn. De overige standruimte moet ingevuld worden door een aanbod van kwaliteitsvolle, originele en authentieke producten. De kerstmarkt moet plaatsvinden op en rond de Grote Markt. De effectieve omvang moet bepaald worden in samenspraak met de stad. De stad geeft hierbij de voorkeur aan het afsluiten van zo weinig mogelijk bijkomende straten. Een klein en gezellig geheel primeert op een groot uitgespreide markt.

Inschrijven

Hieronder vind je de open oproep en het biedingsformulier. Inschrijvingen via mail voor 6 oktober 2023 om 10 u.

Dit artikel werd gepubliceerd op 14 september 2023.