Vacature: administratief medewerker openbaar domein - tijdelijk contract

Ontdek de rol van administratief medewerker openbaar domein! Jij bent het 1ste aanspreekpunt voor burgers, behandelt meldingen en ondersteunt bij onderhoudsbestekken. Klaar voor een dynamische functie? Ontdek de vacature en solliciteer snel!

Plaats in de organisatie

Deze functie bevindt zich binnen het team beheer openbaar domein.

Rol in de organisatie

Als administratief medewerker openbaar domein ben je het 1ste aanspreekpunt voor burgers. Je behandelt meldingen en vragen over het openbaar domein via mail of telefonisch. Vervolgens volg je de meldingen en vragen op in samenwerking met jouw collega’s op het terrein.

Daarnaast bied je administratieve ondersteuning bij de opmaak van onderhoudsbestekken. Je maakt bestekken op, zorgt voor de publicatie ervan en je volgt de vorderingsstaten en facturatie verder op. Voor de opmaak van onderhoudsbestekken gebruik je het softwarepakket 3P.

Ook behoren de opmaak en agendering van gunningsbesluiten en gemeenteraadsbesluiten over dossiers met betrekking tot het openbaar domein tot jouw takenpakket.

Tot slot sta je in voor verschillende taken gelinkt aan de administratieve opvolging van een onderhoudsdossier. Je maakt bestelbonnen op, verzendt gunningsbrieven, bereidt PV’s voor, agendeert nota’s voor het college van burgemeester en schepenen …

De ideale kandidaat 

De ideale kandidaat voor deze functie is klantvriendelijk, behulpzaam en assertief. Je werkt nauwkeurig en stipt. Oplossingsgericht denken en vlotte interne en externe communicatie staan centraal voor de goede uitvoering van je takenpakket. Verder ben je flexibel en bereid om je collega’s binnen het team te ondersteunen. Je werkt op een zelfstandige en efficiënte manier. Kennis van wetgeving over overheidsopdrachten en het softwarepakket 3P is een voordeel.

Algemene aanwervingsvoorwaarden

 • Je geniet de burgerlijke en politieke rechten en je vertoont een gedrag dat in overeenstemming is met de eisen van de functie. Dit toon je aan via een uittreksel uit het strafregister dat niet ouder is dan 3 maand bij indiensttreding. Indien blijkt uit het uittreksel dat de voorgeschreven voorwaarden niet vervuld zijn, dan kun je geen beroep maken op het feit dat je tot het examen werd toegelaten.
 • Je voldoet aan de taalvoorwaarden (volgens de wetten op het gebruik van talen in bestuurszaken).
 • Je bent toegelaten tot het wettige verblijf in België en je hebt een algemene toegang tot de arbeidsmarkt.

Ons aanbod

 • Blijf leren en groeien via ons groot opleidingsaanbod.
 • Geniet van een goede balans tussen werk en privé.
 • Een voltijds of deeltijds (4/5de) contract van bepaalde duur (1 jaar).
 • Een aantrekkelijke verloning volgens de salarisschaal C1-C3 (min. 2 303 euro en max. 4 216 euro bruto geïndexeerd maandsalaris).
 • Relevante werkervaring kan meegenomen worden.
 • Je geniet van een groepsverzekering (4% van je bruto jaarloon).
 • Openbaar vervoer voor woon-werkverkeer is volledig terugbetaald.
 • Kom je met de fiets naar het werk? Dan krijg je een mooie fietsvergoeding van 0,35 euro/km.
 • Voordelige hospitalisatieverzekering
 • Maaltijdcheques van 6 euro per gewerkte dag
 • Voordelenplatform van GSD-V

Interesse?

Solliciteer hier voor administratief medewerker openbaar domein.

Op basis van jouw cv, diploma en motivatie beslissen we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Alle communicatie over de selectieprocedure verloopt via e-mail. Per stap ontvang je van ons een e-mail met de nodige informatie. Controleer zeker ook je ongewenste e-mailfolder. Indien u op de hierboven vermelde data niets van ons heeft ontvangen, aarzel dan niet om zelf contact met ons op te nemen. 

Vragen?

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Annelies Van Doren, via vacatures@dendermonde.be of via 052 25 10 84.

Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, neem je contact op met Koen Biesback via koen.biesback@dendermonde.be.

Dit artikel werd gepubliceerd op 11 maart 2024.