Dendermondse cadeaubon met 20% korting

Van 1 juni tot en met 31 december 2024 krijg je 20% korting bij aankoop van deze online bon waarmee je terechtkan bij de aangesloten handelszaken in Dendermonde. Een initiatief om lokaal shoppen te promoten!

Begin 2020 lanceerde de stad de Dendermondse cadeaubon. De afgelopen jaren groeide het succes van de bon. De populariteit nam toe zowel bij klanten als bij winkeliers. De Dendermondse cadeaubon is een ideaal geschenk voor speciale gelegenheden. Sinds de lancering van de cadeaubonnen, werden er al voor 1 000 000 euro bonnen geïnd bij de Dendermondse handelaars.

De stad Dendermonde zet haar engagement voor lokale economie en gemeenschap kracht bij met de lancering van de actie: de Dendermondse cadeaubon met 20% korting. De stad trekt voor deze actie een budget uit van 35 000 euro. De actie loopt van 1 juni tot en met 31 december 2024* (*of tot het subsidieplafond bereikt is). De bon is na aankoop 1 jaar geldig.

Ben je een inwoner van Dendermonde?

Koop je Dendermondse cadeaubon via www.dendermonde.be/cadeaubon

Geniet van de korting tijdens je shopping en/of horecabezoekje. En ‘dank je wel’ om onze lokale economie te ondersteunen.

Ben je een lokale handelaar?

Als Dendermondse handelaar kan je vlot en gratis aansluiten om de Dendermondse cadeaubon te ontvangen. Alle informatie via www.dendermonde.be/cadeaubon

Dit artikel werd gepubliceerd op 15 mei 2024.