naar top
Gemeente Dendermonde

Fijne eindejaarsaankopen!

In december is het in Dendermonde nog sfeervoller winkelen dan anders. De centrumstraten en deelgemeenten worden feestelijk versierd, de Grote Markt krijgt een grote kerstboom, winkeliers zorgen voor prachtige etalages en aanstekelijke kerstmuziekjes. De stad ademt gezelligheid en sfeer uit.

Op zoek naar eindejaarsgeschenken?

Moet u eindejaarsaankopen doen of wilt u gewoon shoppen in een gezellige sfeer tijdens deze eindejaarsperiode, dan kunt u dit tijdens de koopzondagen. Op zondagen 15, 22 en 29 december zetten de meeste Dendermondse handelaars hun deuren open. 

Hebt u het het ideale geschenkje nog niet gevonden? Vergeet onze Dendermondse cadeaubons niet. Meer info via www.ontdekdendermonde.be/cadeaubon

Goede bereikbaarheid

Het stadsbestuur van Dendermonde besteedt aandacht aan een goede bereikbaarheid
van de stad tijdens de eindejaarsperiode:

  • Van 1 december 2019 t.e.m. 14 januari 2020 kunt u zich gratis verplaatsen met de bus.
  • Voor de fietsende bezoeker zijn er fietsenstallingen aan o.a. Oude Vest (kruispunt met Sint-Jacobstraat), bibliotheek, Franz Courtensstraat (pleintje) en Brusselsestraat (rotonde Leopold II-laan).
  • Wie toch de wagen verkiest en in het stadscentrum komt shoppen krijgt gratis parking aangeboden op de parking Mechelse Poort (ingang Oude Vest). Op zaterdag en zondag 14-15 december, 21-22 december, 28-29 december, 4-5 januari en 11-12 januari kan men er gratis parkeren.
Dit artikel werd gepubliceerd op 10 december 2019.
  • foto1