naar top
Gemeente Dendermonde

Nieuwe uitbater voor het Theatercafé gezocht!

De stad is op zoek naar een dynamische uitbater, die voeling heeft met het sociaal-culturele leven en het café leven weet in te blazen, ook buiten de activiteiten van Cultuurcentrum Belgica.

Het huidige contract van het Theatercafé eindigt op 30 januari 2018. Een nieuwe en gemotiveerde uitbater krijgt dus de kans om het café van CC Belgica vanaf 1 februari 2018 te verzekeren van een verdere toekomst.

De nieuwe uitbater speelt een belangrijke rol in de verdere uitbouw van het Cultuurcentrum en onthaalt op sympathieke manier bezoekers en anderen. Hij/zij draagt bij tot de beleving van de deelname aan een culturele activiteit en ontwikkelt de cafésfeer in die richting. Ook beoogt hij/zij een sfeer en uitstraling die aansluit bij de sterktes van het Cultuurcentrum.

Het café kan uiteraard buiten het activiteitengamma van CC Belgica ook een eigen rol opnemen. Troef is alvast dat ook de uitbating van de horecafaciliteiten in de tuin CC Belgica (achter Huis Van Winckel) tijdens de zomer en beter bekend als ‘Café Jardin’ ook bij deze concessie hoort.

Heeft u zin om een onmisbare rol te spelen in de verdere uitbouw van Cultuurcentrum Belgica en de bezoekers van het centrum gastvrij te onthalen en van de nodige natjes en droogjes te voorzien, stel u dan zeker kandidaat!

Alle voorwaarden en meer info over de manier waarop u zich kunt kandidaat stellen, vindt u in de overeenkomst (zie downloads). Inschrijven doet u via aangetekend schrijven en uiterlijk vrijdag 16 juni om 10 u.

Meer info: juridische dienst, juridischedienst@dendermonde.be, 052-25 11 34.

Dit artikel werd gepubliceerd op 20 april 2017.
  • Theatercafé