naar top
Gemeente Dendermonde

Definitief circulatieplan Sint-Gillis vanaf 6 januari 2018 van kracht

De gemeenteraad keurde de definitieve circulatiemaatregelen en zone 30 goed op 6 december 2017. Een infomoment voor de inwoners is gepland op zaterdag 9 december aanstaande.

Het stadsbestuur maakte in het najaar 2017 een grondige analyse en evaluatie van de proefopstelling van het circulatieplan, op basis van o.a. verkeerstellingen in de straten, vrije reacties en suggesties van de inwoners, een bevraging van de adviesraden en instanties, en een representatieve enquête bij de inwoners van Sint-Gillis.

De conclusies werden getoetst aan de vooropgestelde doelstellingen en tot slot omgevormd tot een definitief circulatieplan en afbakening van de zone 30. Dit definitief plan werd door de gemeenteraad goedgekeurd op 6 december 2017.

De huidige proefopstelling loopt tot en met 5 januari. Vanaf 6 januari treden de definitieve regelingen in werking.

Lees alle details over de definitieve circulatiemaatregelen en zone 30 op de infopagina.

We nodigen iedereen graag uit om de resultaten van de proefopstelling te komen bekijken en kennis te nemen van de definitieve circulatiemaatregelen. Hiervoor organiseren we een infomoment op zaterdag 9 december 2017 van 10 tot 16 u. in het Sportcentrum Sint-Gillis (zaal/cafetaria), Van Langenhovestraat 203A.
Er is geen vastgelegd programma, maar doorlopend kunt u vrij de plannen en de documentatie raadplegen.
Voor de handelaars wordt nog een bijkomend infomoment georganiseerd. Meer details volgen binnenkort.

Dit artikel werd gepubliceerd op 7 december 2017.
  • foto1