naar top
Gemeente Dendermonde

Tournée Minérale met team Stad Dendermonde

Met 'Tournée Minérale' roepen De DrugLijn en de Stichting tegen Kanker alle Belgen op om in februari 2018 een maand geen alcohol te drinken. Doe ook mee en vervoeg team 'Stad Dendermonde'!

Daar zijn goede redenen voor: alcohol, ook wanneer u weinig drinkt, heeft invloed op bijna alle organen in het lichaam en hangt samen met verschillende aandoeningen. Door mee te doen met de campagne krijgt uw lichaam de tijd om te recupereren van uw gewoonlijke alcoholgebruik. Heel wat deelnemers voelen zich dan ook frisser en fitter. Ga dus de uitdaging aan! U zal het merken: er is geen alcohol nodig om u te amuseren. Meer info en inschrijven kan via www.tourneeminerale.be.

Neemt u ook deel aan de actie? Vervoeg dan het team 'Stad Dendermonde'!

Hoe groter ons team, hoe gemakkelijker en leuker het wordt om een maand lang geen alcohol te drinken. We willen graag dat u ons team vervoegt! Inschrijven kan via volgende link: https://goo.gl/491Jrv. Op de 'Wie doet mee?'-pagina op de website kunt u ons team en alle leden terugvinden. 

De actie start op 1 februari 2018 en we hebben al flink wat ideeën om er een succes van te maken. Maar op dit ogenblik is inschrijven het allerbelangrijkst. Ga samen met ons de uitdaging aan en sluit aan bij 'Stad Dendermonde'. Het is onze ambitie om zeker in de top 10 van de grootste teams te geraken. Laten we Dendermonde als Gezonde Gemeente op de kaart zetten!

Dit artikel werd gepubliceerd op 18 december 2017.
  • foto1