naar top
Gemeente Dendermonde

Werken aan toegangsweg Olympos: toegang en parkings afgesloten vanaf 5 november

Er wordt een gescheiden rioolstelsel aangelegd alsook nieuwe wegen en voetpaden. De werken duren vermoedelijk tot eind januari 2019.

De werken kaderen in het project voor de aanleg van nieuwe rioleringen en nieuwe bestrating in de Kalendijk en in de toegangsweg naar Olympos. Lees door voor alle info.

Deze werken zijn in volle uitvoering. Door omstandigheden zullen de werken niet klaar zijn tegen de kerstvakantie, zoals oorspronkelijk gepland. De aannemer voorziet de afronding tegen eind januari 2019. De weersomstandigheden spelen hierbij een rol. De toplaag in asfalt kan in de winterperiode niet aangelegd worden, maar is in het voorjaar gepland (1 dag). 

De toegangsweg naar het zwembad en de parkings blijven afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Het zwembad kan u te voet en per fiets bereiken. 

Parkeren kan op de randparkings: plan zie infopagina - Downloads.
Op de Leopold II-laan voorzien we 4 parkeerplaatsen voor gehandicapten en 2 rotatieplaatsen voor bussen. De rotatieplaatsen zijn bedoeld als stopplaats voor (school)bussen om in en uit te stappen. Parkeren is er niet toegelaten.

  • Gedurende de kerstvakantie zal het zwembad open zijn op 27-28-29 en 30 december 2018 en opnieuw vanaf 3 januari 2019.

  • De aannemer gaat in bouwverlof van 21/12/2018 tot en met 6/01/2019. Vanaf 7/01/2019 gaan de werken opnieuw van start.
Dit artikel werd gepubliceerd op 17 december 2018.
  • foto1