naar top
Gemeente Dendermonde

Doe mee aan intergemeentelijk Kunstproject Lebbeke, Buggenhout en Dendermonde

De kunstraden van Lebbeke, Buggenhout en Dendermonde roepen alle amateurkunstenaars uit de respectievelijke gemeenten op om deel te nemen aan ‘Kunst Kleurt’, een kleurrijk kunstproject dat van 13 september 2019 tot 13 oktober 2019 plaats vindt in Dendermonde.

‘Kunst Kleurt’ wordt de opvolger van de succesvolle projecten ‘BrouwArt’ (2004), ‘LocoArt’ (2006), ‘AquArt’ (2011) en ‘Boek-art’(2016). Het thema van deze editie is ‘Kleur’.

Kleur is een middel om de ziel van de mens te bespelen. Kleur fleurt op, maakt triest, ontroert, verwondert, slaat of zalft.  Met kleur kan je alle kanten uit.  Met kleur ingrijpen in de openbare ruimte, schilderen, beeldhouwen, muziek maken, poëzie schrijven, acteren, …

Iedereen met een creatief hart voor kunst en cultuur, van kunstenaar – professioneel en amateur – tot student, van beeldend kunstenaar over schrijver tot acteur of muzikant, woonachtig te Buggenhout, Dendermonde of Lebbeke, wordt uitgenodigd om aan dit kunstproject deel te nemen.

Kleur dit project mee in en kom naar onze startvergadering op donderdagavond 24 januari om 20 uur in de Bert Heuvinckzaal van Cultuurcentrum Belgica, Kerkstraat 24 in Dendermonde.

Dit artikel werd gepubliceerd op 14 december 2018.
  • foto1