naar top
Gemeente Dendermonde

Tijd voor kunst!

Waar droomt u van? Tekent u er graag op los? Geniet u van de kracht van taal? Kunt u amper stilzitten wanneer u muziek hoort? Doet u graag uw eigen ding? Dan is het tijd voor kunst!

Leer uzelf zijn. Wilt u leren creëren, dansen of spelen of wilt u een succesvol ondernemer zijn? Een ontroerend optreden of een pakkend beeld creëren? Of een creatieve oplossing bedenken voor een alledaags probleem? Daarvoor moet u bij mensen zijn. Hoe langer hoe meer groeit het besef dat we moeten inzetten op kunst. En dat kan, zeker in Dendermonde.

Kom ontdekken! Op zaterdag 23 februari van 9.30 tot 13 uur gaan de deuren voor u open in de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (KASK), Oude Vest 111. Dendermonde kan prat gaan op twee dynamische academies (KASK en SAMWD) waar jong en oud terechtkan om zijn artistiek talent en creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. En daar pakken we mee uit!

Wandel binnen in lessen muziek of beeld in de ateliers. Kom kijken naar een snelschets-sessie van een soundscape-improvisatie. Of kom gewoon de sfeer opsnuiven en genieten van optredens door leerlingen en leerkrachten in de inkomhal en in de carré artistique.

Kom meedoen! Muren worden bekleed met baalkatoen, livemuziek zorgt voor inspiratie en iedereen kan meetekenen aan een ‘gesamtkunstwerk’! Kom kennismaken en ontdekken of kom uw stempel zetten tijdens de Dag van de Academies.

Dit artikel werd gepubliceerd op 29 januari 2019.
  • foto1