naar top
Gemeente Dendermonde

Start van de tuinzomer in Le Jardin Creole met Primeur

Op woensdag 29 mei vanaf 16 u. gooit het cultuurcentrum de deuren open en trakteert op een heleboel leuke dingen. De Kerkstraat is hiervoor tijdelijk afgesloten.

De zomer is in het land! Vanaf woensdag 29 mei t.e.m. zondag 22 september is de tuin van CC Belgica terug open met tal van concerten, evenementen, barbecues en zomerse gezelligheid!

De tuin van CC Belgica wordt dé plaats waar City Sounds vzw, Cour & Jardin bar en CC Belgica hun krachten bundelen en zo een verrassend zomers programma aanbieden.

De start is voorzien op woensdag 29 mei met ‘PRIMEUR’. Vanaf 16 uur gooit het cultuurcentrum de deuren open en trakteert op een heleboel leuke dingen: een voorstelling, een demo zang of drum, of zelf de techniek eens uittesten of een eigen hologram maken … En het podiumprogramma van CC Belgica voor seizoen 19-20 wordt gelanceerd. Er kan gepicknickt worden, er is een hapje voorzien en we sluiten af met een gratis tuinconcert om 21 u.

Voor dit event zal de Kerkstraat aan het cultuurcentrum afgesloten worden van 14 tot 21 u. en geldt er parkeerverbod.

Het volledige zomerprogramma voor de Jardin is terug te vinden op www.ccbelgica.be en de Facebook-pagina van Le Jardin Creole.

De tuin is geopend:

  • Zondag tot en met woensdag uiterlijk tot 24 u.
  • Donderdag tot zaterdag uiterlijk tot 2 u.

We vragen aan de verschillende partners hun verantwoordelijkheid op te nemen en de sluitingstijden geluidsnormen te respecteren. Live-concerten eindigen uiterlijk om 23.30 u. behalve op 28 juni, 26 juli en op 10 augustus (telkens tot 1.30u).  

Van harte welkom op 29 mei en op alle events in Le Jardin Creole!

Dit artikel werd gepubliceerd op 27 mei 2019.
  • foto1