naar top
Gemeente Dendermonde

Dendermonde haalt ervaren centrummanager in huis

Na de aanwerving van een coördinator lokale economie ging het stadsbestuur op zoek naar een expert om de economische toekomstvisie mee vorm te geven en de organisatiegraad van handelaars te versterken.

Dit moet de stedelijke dienst lokale economie de nodige leidraad geven om in de toekomst geschikte projecten en maatregelen uit te werken. Maar ook de communicatie en samenwerking met handelaars zal onderzocht en geoptimaliseerd worden. City D bracht een uniek voorstel waarbij zij via detachering een ervaren centrummanager in de stedelijke organisatie laten meedraaien. Zo kan de centrummanager zijn of haar ervaring delen en toepassen op maat van Dendermonde. 

Jan Boots, zaakvoerder van CityD, zal deze opdracht de komende maanden zelf ter harte nemen. Jan Boots is de voormalig centrummanager van stad Genk en als zaakvoerder van City D heeft hij onder meer in Leuven, Mechelen, Aalst … gelijkaardige opdrachten uitgevoerd.

Stad Dendermonde verheugt zich op de samenwerking en staat klaar om de knepen van het vak te leren van deze centrummanager met decennia ervaring. Zo kan het stadsbestuur de komende jaren de juiste impulsen geven aan de lokale economie in Dendermonde.

Dit artikel werd gepubliceerd op 4 juli 2019.
  • foto1