naar top
Gemeente Dendermonde

Dendermonde zoekt duurzame helden!

Van 18 tot 25 september doet de stad mee aan de 'Week van de Duurzame Gemeente' en zijn we op zoek naar onze eigen lokale helden.

Bent u een lokale ‘Duurzame Held’ met passie voor armoede, gezondheid, mondiale samenwerking, milieu, energie, duurzaamheid, consumptie, onderwijs, vrede, gelijkheid …? Of, kent u iemand die daarmee in zijn of haar dagelijks leven bezig is? Dan zijn we op zoek naar u! Hebt u bovendien zin om anderen te inspireren? Nog beter met uw passie aan de slag te gaan en zo onze wereld een beetje aangenamer, eerlijker, gezonder, positiever, veiliger, rechtvaardiger, properder … te maken?

Schrijf u dan voor 18 augustus 2019 in via duurzaamheid@dendermonde.be! U bent zelf geen held, maar u kent er wel eentje? Nomineer uw duurzame held en zorg ervoor dat hij/zij verrast wordt tijdens de Week van de Duurzame Gemeente! Stuur een mail met de naam en contactgegevens van uw held en een korte uitleg waarom uw held een verrassing verdient.

Van 18 tot 25 september doet de stad mee aan de Week van de Duurzame Gemeente. Hiermee willen we duidelijk aangeven dat we de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's), die van de aarde een betere plaats wil maken tegen 2030, actief willen opnemen in ons beleid. Graag maken we van de gelegenheid gebruik om onze duurzame inwoners eens in de kijker en in de bloemetjes te zetten. Want, wie zich heel bewust voor een betere wereld inzet, mag daar wel eens voor beloond worden ook!

Hou onze website en het Stadsmagazine in de gaten voor verdere informatie over de Week van de Duurzame Gemeente!

Meer weten over de Sustainable Development Goals (SDG's): https://www.sdgs.be/nl

Dit artikel werd gepubliceerd op 22 juli 2019.
  • foto1