naar top
Gemeente Dendermonde

Haal uw gratis zak strooizout af!

Tot 20 december kunt u een gratis zak strooizout van 10 kg afhalen.

In ruil voor deze bon kon u op zaterdag 16 november 2019 uw zak strooizout afhalen. In Schoonaarde zijn 650 zakjes opgehaald, aan de Kazerne 1.200 zakjes en in het Technisch Centrum 1, Hoogveld, 1.620 zakjes.

Van 18 november tot 20 december kunt u uw gratis zak strooizout nog afhalen in Technisch Centrum I, Hoogveld 28, elke werkdag van 8.30 tot 12 u. en op woensdag ook van 14 tot 19 u. U moet zich aanmelden aan het onthaal in het Hoogveld 28 en niet via parking Vosmeer. 

Opgelet!

  • Enkel originele bonnen worden aanvaard. U vindt deze bon in het stadsmagazine van november.
  • Belangrijk is dat u de bon vooraf invult.
  • U kunt gerust uw mindermobiele buren of familie helpen door een zak strooizout voor hen op te halen (mits afgifte van hun originele bon).
  • De bon is enkel geldig voor particulieren met hoofdverblijf in Dendermonde.
  • Na 20 december wordt er geen gratis zak zout meer bedeeld!

Bereid u voor op de winter

Volgens het politiereglement moet elke inwoner het voetpad voor zijn woning zelf onderhouden. In het de winter betekent dit dat u uw voetpad sneeuw- en ijsvrij moet houden. De stad ondersteunt de inwoners door tweejaarlijks een zak strooizout van 10 kg aan te bieden per gezin. 

Het stadsbestuur staat in voor het sneeuw- en ijsvrij houden van de gemeentelijke wegen en fietspaden. U vindt het winterplan terug via www.dendermonde.be/winterdienst. Suggesties en meldingen kunt u doorgeven via winter@dendermonde.be.

Dit artikel werd gepubliceerd op 18 november 2019.
  • foto1