naar top
Gemeente Dendermonde

Scheldeland Vakantieboek

Op expeditie in Scheldeland. Nieuw vakantieboek combineert inspirerende reportages en doe-tips.

Al ooit met een alpaca langs de Schelde gewandeld? Rubens in ‘mixed reality’ bewonderd? Een biertje gedronken in een kerkcafé? Of een magisch trollenbos doorkruist? Trek net zoals zes enthousiaste reisbloggers op expeditie naar Scheldeland en laat je verrassen.

Het nieuwe vakantieboek bundelt alles wat Scheldeland zo mooi en bijzonder maakt. De talloze bezoektips en twaalf fiets- en wandellussen zetten je meteen op weg.

Zes reisbloggers gingen er verhalen sprokkelen. Ze delen hun geheimplekken graag in het nieuwe Vakantieboek. Zo fietste radioman Sam De Bruyn van reisblog Håndbagage langs de “mooiste bocht van de Schelde en een kasteel dat de sfeer van Doornroosje ademt”. Botsen Werner en Myriam van Dichtbij & Ver Weg op kleurrijke graffiti in een voormalige steenbakkerswijk in de Rupelstreek. En ging Sylvie van getoutoftown samen met haar kinderen - letterlijk - stoom aflaten in een locomotief uit 1930.

Het vakantieboek bundelt bijna 150 pagina's inspiratie en informatie: te veel voor één dag Scheldeland. De logieslijst helpt je om een knus hotel, gastenkamer of vakantiewoning te kiezen.
 
Het vakantieboek Scheldeland, jouw Vakantieland ligt gratis voor je klaar bij de toeristische infokantoren in Scheldeland. Online bestellen doe je op www.scheldeland.be/vakantieboek.

Volg de verdere belevenissen van de zes bloggers op www.expeditiescheldeland.be.

Dit artikel werd gepubliceerd op 7 februari 2020.
  • foto1