naar top
Gemeente Dendermonde

Vacature: Schoonmaak-toezichter sporthal Dendermonde

Desondanks de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus blijven wij op zoek naar nieuw talent! Om ons lokaal bestuur te versterken zijn we op zoek naar een schoonmaak-toezichter voor de sporthal Dendermonde. Sta jij garant voor veiligheid en netheid? Lees dan zeker verder!

Als schoonmaker en toezichter zal je een bekend gezicht worden voor gebruikers van onze sporthal. Je onthaalt hen en je bent tegelijk hun aanspreekpunt én hun toezichter tijdens de sportactiviteit. Je lost problemen op. Hartelijk als het kan, kordaat als het moet. Zo help je onze sporters en laat je hen het reglement naleven. Ook propere kleedkamers, burelen en goed onderhouden buitenterreinen zijn als schoonmaker jouw verdienste. Je doet er alles aan om sporters een top sportbeleving te garanderen. Bij ongevallen dien je de eerste zorgen toe en alarmeer je de hulpdiensten wanneer dat nodig is. Je bent daarom ook bereid om een opleiding hulpverlener te volgen. Wij vragen geen specifiek diploma, maar ervaring is uiteraard een troef.

Wij bieden een voltijds contractuele functie aan.

Ben jij diegene die we zoeken, lees dan vlug verder.

Wens je hierna nog meer informatie kan je contact opnemen met de personeelsdienst - team selectie en rekrutering - via vacatures@dendermonde.be of 052/25 10 80.

Je kan online solliciteren voor deze functie tot en met 7 juni 2020.
Solliciteer hier!

We houden je per e-mail op de hoogte van het verdere verloop van de selectieprocedure. Hierbij volgen we steeds de actuele voorzorgsmaatregelen.

Draag goed zorg voor jezelf en je naasten.

Dit artikel werd gepubliceerd op 23 mei 2020.
  • foto1